Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Nytt premiedryss i OddsNet-ligaen

Skrevet av: BT Karlsen 05.04.2010 18:51

Vi har fått på plass sponsorene for sesong 3 av OddsNet-ligaen, og det kommer til å bli mulig å vinne like fine premier i kommende sesong som i den foregående. Her er gode premiesjanser uansett hvilket nivå man befinner seg på!

Takket være våre samarbeidspartnere  BetsafeSportingbet og Unibet kan vi tilby mange flotte premier som deltakerne i sesong 3 av OddsNet-ligaen skal kjempe om.

 

I Eliteserien vil premiepengene fordeles slik:

Ligamester: NOK 5 000,-

2. plass: NOK 3 000,-

3. plass: NOK 1 000,-

 

Vinnerne av begge 1. divisjonsavdelingene er garantert NOK 1 000,- hver i premie.

 

Videre vil vi blant de totalt 12 avdelingsvinnerne i 2. og 3. divisjon tilfeldig trekke ut 6 vinnere som vil motta NOK 1 000,- hver i premie. Halvparten av avdelingsvinnerne i de to laveste divisjonene vil altså få premie.

 

Premier alle har muligheter å vinne

Sesongen oddstoppscorer vil få en premie på NOK 1 000,-.

Oddstoppscorertittelen vinnes av den deltakeren som ved sesongslutt har oppnådd høyest totalodds, altså summen av oddsen på alle vinnende tips i løpet av hele sesongen.

Denne tittelen er alle deltakere i OddsNet-ligaen med å kjempe om, uansett om man spiller i Eliteserien eller i 3. divisjon avdeling G.

 

Vi vil også i sesong 3 gi alle deltakere som ikke slår kloa i noen av de nevnte premiene, muligheten til å vinne premie bare ved å delta i OddsNet-ligaen!

Blant de deltakerne som leverer inn konkurransebidrag til alle ligarunder, og ikke har vunnet andre premier, vil vi tilfeldig trekke ut 3 vinnere som vil få NOK 1 000,- hver i premie.

Er det færre enn 3 deltakere som har deltatt i alle 10 ligarundene, vil det trekkes ut vinnere blant de som har levert inn konkurransebidrag til 9 ligarunder.

 

Med alle disse premiene så vil det så godt som si at hver 5. deltaker i OddsNet-ligaen vil vinne en premie på minst 1000 kroner denne sesongen!

 

Alle premier er i form av penger inn på spillekonto hos en av OddsNet-ligaens sponsorer; UnibetBetsafe eller Sportingbet.

 

Tilleggsregel

For at vi skal kunne fortsette å tilby alle de flotte premiene til våre deltakere, så videreføres tilleggsregelen som ble innført foran forrige sesong:

- Alle deltakere må i løpet av sesongens 10 ligarunder bruke minst ett tips på spilleobjekter fra hver av OddsNet-ligaens sponsorer.

Det betyr at deltakerne i løpet av sesongen som endelig tellende konkurransebidrag må bruke minimum ett tips på et spilleobjekt med odds hentet fra Sportingbet, ett fra Unibet og ett fra  Betsafe.

Det er den enkelte deltakers ansvar at kravet er oppfylt ved sesongslutt. Dersom kravet ikke er oppfylt vil eventuell premie deltakeren har oppnådd bortfalle. Så husk på denne regelen og oppfyll kravet tidligst mulig i sesongen, så slipper du å tenke noe mer på det.

 

 

Offisielle sponsorer av OddsNet-ligaen:

Sportingbet

Unibet

Betsafe