Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Bookmakernes tilbud på norsk fotball

Skrevet av: OddsNet 29.03.2010 20:16

Tippeligaen er allerede godt i gang, og nå starter snart sesongen i 1. divisjon og Toppserien for kvinner også. Vi har i den anledning stilt en rekke bookmakere 5 spørsmål angående hva de har å by på til sine kunder denne sesongen.

Man potensielle kunder her på OddsNet vil sikkert legge stor vekt på tilbudet på akkurat norsk fotball når de skal velge seg en eller flere bookmakere å åpne konto hos i tiden fremover, og vi håper denne oversikten kan være til hjelp.

Spørsmålene vi stilte var som følger:
1. Hvordan har interessen for sesongveddemål vært nå i forhold til forrige sesong, og hvilke mål har dere når det gjelder omsetning for denne sesongen sett under ett?
2. Hvilke spesialspill vil vi normalt få servert fra dere i Tippeligaen og 1. divisjon?
3. Hvor langt ned i det norske divisjonssystemet vil det bli tilbudt odds/markeder fra dere?
4. Er innsatsgrensene endret noe i forholdt til forrige sesong på norsk fotball, og hvor mye kan man få satset (evt. vinne) i de forskjellige divisjonene dere tilbyr odds på?
5. Kan vi ellers vente noe helt nytt fra dere når det gjelder norsk fotball denne sesongen?


Her følger svarene fra de enkelte bookmakere:
(vi venter stadig på svar fra noen og vil oppdatere saken hvis/når vi mottar svar)

Betfair:
1. Man kan selv følge omsetningen på våre sider. Vi har ingen konkrete mål når det gjelder total omsetning.
2. Tippeligaen og 1.divisjon: Kampodds, neste mål, over/under 2,5 mål, pause, pause/fulltid, riktig resultat, asian handicap. I tillegg en del ekstra markeder i LIVEkamper.
3. Tippeligaen og 1.divisjon.
4. Betfair er en betting exchange og har derfor ingen innsatsgrenser.
5. Nytt av året er at antall markeder i 1.divisjon er utvidet.

Betsafe:
1. Interessen ligger nok ganske likt som ifjor. Isolert sett har ikke langtidsspill samme oppslutning som vanlige ligarunder, noe som forsåvidt er naturlig, samtidig er det alltid stor interesse rundt den skandinaviske toppfotballen når den begynner å rulle. Vi er godt fornøyd med både omsetning og utvalget vi har disket opp med.
2. Vi har ca. 40-50 spilltyper som alltid følger med disse kampene. Deriblant de vanligste spilltypene samt mange forskjellige varianter av de mest populære, som handicap og under/over. Vi har som målsetning å bli enda litt bedre på å krydre enkeltkamper med ytterligere sidespill som typisk vil gå på enkeltspillere, kort, cornere og de litt lengre ut.
3. Til og med norsk 4. divisjon herrer, 1. divisjon damer.
4. Vi har ikke faste innsatsgrenser så det kan variere fra kamp til kamp og situasjon til situasjon. Tippeligaen og Adeccoligaen er store og populære ligaer for oss og det vil gjenspeiles i hvordan vi går til verks her på alle sider av produktet. I den andre enden av skalaen har du 3. og 4. divisjon som er litt gladere amatørfotball av varierende kvalitet og hvor innsatsgrensene naturligvis er lavere.
5. Det kommer til å komme nye spilltyper, nye spesialmarkeder og mye mer Livebetting på norsk fotball gjennom sesongen.

Betsson:
1. Vi har hatt stor interesse for vårt vinnerspill på Tippeligaen, og folk flest spiller på Rosenborg. Vi er et selskap i stor vekst, og forventer derfor høyere omsetning på norsk fotball i år enn i fjor.
2. I tillegg til 1X2 og over/under vil vi tilby pausespill og flere andre spennende muligheter for våre kunder.
3. Vi tilbyr Tippeligaen, Adeccoligaen, cupen fra 1.runde, samt 2.divisjon, i tillegg til Toppserien for kvinner. Cupen for kvinner vil vi tilby fra kvartfinalene.
4. Innsatsgrensene er de samme som i fjor. En normal kunde kan få satse et femsifret beløp både på Tippeligaen og Adeccoligaen.
5. Nytt fra oss denne sesongen er flere kamper med Live-betting. Vi vil kunne tilby 3-4 kamper hver serierunde. I tillegg har vi også en spennende VM-konkurranse med flotte premier! Mer info om denne kan man lese på vår hjemmeside.

Centrebet:
1. Den har vært som vanlig og vi ønsker å fortsette som tidligere år.
2. Vi har som standard 40 forskjellige spill per kamp. De kanskje mest spesielle er First/Last Goalscorer og Scorecast, samt fire forskjellige handicaps og fem forskjellige over/under spill.
3. For menn er det til og med 4. divisjon, mens for kvinner er det de to øverste ligaene.
4. Vi har ikke gjort noen større endringer på dette og innsatsgrensene våres er som vanlig flytende.
5. Det har tatt hundre år, men vi håper å få et konkurransedyktig livebetting-produkt på plass rimelig raskt. Vi har også flere handicaps og over/under enn før da disse er meget populære spill hos våre kunder.

Expekt:
1. Interessen for sesongspill har vært omtrent som i fjor. På Tippeligaen fikk vi inn flest spill på Rosenborg og Molde før seriestart.
2. Handikap, dobbeltsjanse, pauseodds, pause/fulltid, resultat, pauseresultat, over/under, tid for første scoring, totalt antall mål, over/under 1. omgang, hjemmelaget/bortelaget scorer og begge lag scorer vil vi tilby på Tippeligaen. For Adeccoligaen vil det være et noe mindre utvalg, avhengig av etterspørsel.
3. Expekt vil tilby odds på Tippeligaen, 1.divisjon og 2. divisjon for herrer, samt Toppserien for kvinner.
4. Expekts innsatsgrenser er i øverste klasse, og det eneste taket vi har på premier er 55,000 Euro på en enkelt kupong.
5. Alt i alt vil Expekts tilbud på norsk fotball være omtrent som i fjorårssesongen.

NordicBet:
1. Vi har hatt en klar økning i sesongspillene sammenlignet med fjoråret både i Tippeligaen, 1.divisjon og lavare ligaer, men konkrete tall kommenterer vi av prinsipp aldri. Spesielt i lavare ligaer er interessa mykje større enn i fjor på samme tid og spesielt er toppskorer populært både i 2. og 3. div.
2. I Tippeligaen vil vi tilby mellom 25 og 40 spill pr kamp og en del av godbitene her er for eksempel 5 under/over varianter og 3 handicapvarianer på alle kamper. Vi vil også tilby will/will not score, team totals, straffe eller ikke, totalt antall kort og om enkelte spillere får kort eller ikke samt mykje andre spel. I Addecoligaen blir det også over 30 spill pr kamp. Vi vil også til en hver tid ha vinnerodds, sesong H2H, hvem rykker ned og toppscorerodds ute på Tippeligaen. Vi vil også tilby grand salami frå både Tippeligaen og Addecoligaen samt eit stort utvalg av "fantasy kamper".
3. På herresiden vil det som vanlig bli odds i stort sett alle kamper og avdelinger helt ned til 4 divisjon. Som en ekstraservice til ivrige spillere vil vi også tilby odds på ca 7 avdelinger i 5.divisjon. I tillegg tilbyr vi selvsagt odds fra første kval.runde i NM Cup, samt et godt utvalg på treningskamper for lag i de fleste divisjoner. Når det gjelder damer hadde vi eit stort tilbud på det meste av kampane frå Toppserien i fjor og omsetninga auka betrakteleg sammenligna med tidlegare år. Vi fortsetter å satse hardt på Toppserien og tilbyr også 1. divisjon og alt av cupkamper.
4. Vi har har gradvis justert opp limitane i dei fleste ligaer siste åra og fortsette med det i også i dei fleste ligaer. Skulle man mot formodning ikke få spille det man ønsker via nettsiden vil det vere muleg å spørre om meir via vår nettside og vi vil vurdere det i kvart enkelt tilfelle.. I Tippeligaen og Adeccoligaen vil vi normalt da godkjenne større innsatser, og også i ein del tilfeller nedover i divisjonene.
5. Vi har vært markedsledende på norsk fotball siden oppstarten av NordicBet siden 2002 og skal fortsatt være det. Vi kommer til å utvide vårt LiveBet-tilbud , og også vårt utvalg fra lavere divisjoner med flere sidebets fra lavere ligaer. Foreksempel så tilbyr vi nå toppskorerodds på alle 2. divavdelingane og frå sju 3. div. avdelinger. Vi kommer også til å tilby flere "fantasikamper" enn før frå både Tippeligaen, Addecoligaen,toppserien og lavare divisjoner.

Sportingbet:
1. Ganske marginal interesse for dette, men vi er ikke de som tilbyr det største utvalget på sesongspill, vi hadde en stor vekst i fjor og vi tror på samme vekst denne sesongen.
2. Ved siden av vanlig 1/x/2 vil alle kamper i Tippeligaen og Adeccoligaen ha MINST 16 andre spill tilgjengelige per kamp, ikke så mye utover det vanlige standard tilbudet som resultat, pause/slutt resultat, etc.
3. For herrer vil dette være t.o.m 2 divisjon, for kvinner kun Toppserien
4. Her er det ingen endring.
5. Vi vil tilby LIVESPILL på de fleste kampene fra Tippeligaen.

Vi takker for alle svar, og ønsker alle en riktig god norsk fotballsesong!