Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Jakter ekte hattrick!

Skrevet av: Moderator 23.03.2010 18:59

"RinusMichels" har vunnet Eliteserien 2 år på rad og går nå for et hattrick. Ved å forsvare sin tittel i OddsNet-ligaens formel 1, har han opparbeidet seg en solid dose respekt - både hos sine motstandere og OddsNet's brukere generelt.

OddsNet-ligaen har utvilsomt vært en suksesshistorie, og foran sesong 3 er interessen fortsatt enorm. Den som virkelig har tatt konkurransen med storm er "RinusMichels", som har vunnet Eliteserien i både sesong 1 og 2. Vi synes derfor det var rett og rimelig å lage et skikkelig intervju med en av fotballekspertene fremfor noen her på OddsNet.

Hvordan føles det å ha vunnet Eliteserien for andre gang av to mulige?
- Jo, det er klart det er kjempeskøy! Første gangen var ekstra spesiell ettersom jeg var en av de lavest rangerte spillerne. Nå føler jeg at jeg har fått bevist at det ikke var tilfeldig at jeg vant den første sesongen.

Hvor mye prestisje betyr denne konkurransen for deg?
- Det er mye prestisje involvert. Det blir en del temperatur og det virker som mange tar denne konkurransen veldig seriøst. Det blir dermed en kamp mot andre og det hever nivået på forumene. Hvis man bruker tid på å lese andre sine tips og merke seg hvem som kan hva, så er det vel få om noen andre steder man kan finne så mange gode tips som her på OddsNet.

Har du noen hemmeligheter/suksessformel å lære bort?
- Det er magne med lengre erfaring enn meg på OddsNet som kan mer om betting enn meg, men forsøk å finne din balanse. Ikke sats mer enn du har råd til å tape og sjekk din historie. Hva vinner du på og hva er rene tapsprosjekt? Et system med 3 kamper og 2/3 har fungert best for meg. Ikke bli for grådig!

- Jeg er mye involvert i fotball og jeg kan så og si ikke annet enn fotball. Jeg mener det er den viktigste årsaken til at det går så bra med tippingen min, da jeg kun fokuserer på en idrett - dette i stedet for å spre interesse og kunnskaper utover flere idretter.

- Suksessformelen er vel kanskje at jeg forsøker å evaluere en kamp og fokusere på lag jeg ser ofte. På den måten tipper jeg kampbilde ut i fra egne erfaringer og ikke hva en allround journalist mener. Cluet er derfor å spesialisere seg på det man kan best, og samtidig bruke tid på å finne ut hvilke andre tipsere som også er spesialsiter på sitt felt/idrett.

Hvor mye er kunnskap og hvor mye er flaks/tilfeldigheter i en slik konkurranse?
- Det er klart man måtte ha en dose flaks for å gå gjennom kvalifiseringsrundene til Eliteserien. De ulike divisjonene gir ikke nødvendigvis et korrekt bilde av hvem som tipper best/dårligst - enda.

- Når det er sagt stiller man jo bedre, jo mer kunnskap man har. Som det meste i livet ellers bør man vite hva man holder på med. Så lenge interessen er der, vil man med årene bli bedre og bedre til det man holder på med. I en konkurranse som dette er det helt klart fordel med erfaring, men samtidig er det vel så viktig å være godt forberedt på det taktiske plan.

Går du for et hattrick i OddsNet-ligaen?
- Ja, så absolutt! Jeg har både vært dyktig og heldig så langt og ligaen blir nok bare tøffere og tøffere. Jeg er helt sikker på at mine konkurrenter vil elske å slå meg og selv om målet selvsagt er nye titler, er det vel så viktig for meg å beholde plassen i Eliteserien. Rykker man ned et år, er det ikke sikkert man kommer seg opp igjen.

Har du noe ros/ris du ønsker å formidle i forbindelse med OddsNet-ligaen? - hva kan eventuelt bli bedre?
- Jeg har vel egentlig fått sagt det jeg ønsker, men BT har gjort en fantastisk innsats. Han er hurtig med oppdateringer og har virkelig laget et system som har blitt stabilt og som utvilsomt gir OddsNet noe helt unikt, avslutter han.

Vi takker "RinusMichels" for hans synspunkter rundt OddsNet-ligaen og vi ønsker ham lykke til i jakten på sin tredje strake tittel i Eliteserien.