Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfairs tips til 2.runde i Tippeligaen

Skrevet av: OddsNet 19.03.2010 10:17

Betfair fikk inn 2 av sine 3 tips i serieåpningen og kjører på med nye tips til helgas Tippeligarunde. Denne gangen er det tre bortelag som gis tillit.

Kongsvinger må vente på poeng
Odd var fjorårets største positive overraskelse og de aller fleste har spådd at de skal klare å fortsette oppturen i år. I årets første kamp mot Stabæk så endte det rett nok med et 3-2 tap hjemme i Skien, men Odd var helt på høyde med gjestene der og ble nærmest robbet for et poeng ved et sent mål av Stabæk.

Kongsvinger fikk en tung start på tabellen mot et lag som de nok burde ha spilt på høyde med om de skal ha noen sjanse å berge plassen i årets tippeliga. 0-2 ble det borte mot Strømsgodset etter at to av Godsets svært lovende spisser scoret begge målene. Kongsvinger har ikke forsterket laget spesielt mye før denne sesongen (jada, de har hentet Thomas Myhre, men seriøst - han viste alt i første kamp at han ikke er en forsterkning), og de kommer til å slite tungt denne sesongen.

2.30 i odds på en av fjorårets kometlag i Tippeligaen, det frister oss veldig og vi har ingen problem med å anbefale et spill på det.

Aafk flyr høyt igjen
Er det noe disse møringene kan så er det å være optimister, de har knapt forsterket laget før årets sesong og er enda ikke ferdig med å feire at de er cupmestre fra i fjor. Men enn så lenge så flyter det bra. Hele 3-0 ble det hjemme mot et LSK lag som har potensial denne sesongen, og når man får så bra betalt som man gjør i helgen - ja da må man bare takke og bukke.

Vi må selvsagt også nevne hjemmelaget, og det er Hønefoss. De har handlet spillere over en lav sko før årets sesong, men siden alle disse spillerne stort sett er gamle og avdanka, så er de skada nesten alle mann. Årets første kamp i Tromsø ble en trist affære for Hønefoss, for de tapte 2-0 og dro hjem uten å ha skapt mer en 2 halvsjanser på langskudd. Verre er det muligens at de tapte det som var av dueller mot en halvskadet Sigurd Rushfeldt og midtstopper Lafton ga fra seg så mange frispark at vi mistet tellingen. Med fyrtårnet Årøy på topp så tipper vi Lafton gruer seg til kamp, for han kommer til å få en tung dag.

Helt opp mot 3.40 får vi betalt for at Aalesund stikker av med 3 poeng i kampen, og det står vi på bordet og jubler over!

Gutan tar poeng på Åråsen
LSK fikk en elendig start på sesongen med 0-3 i sekken i Ålesund og de vil garantert heve seg til denne kampen. Men de slet stort med pasningsspillet mot Aafk og de kan få store problemer med å bryte gjennom et Tromsø forsvar som ser svært bra ut.

TIL åpnet med en oppskriftsmessig hjemmeseier over Hønefoss, de hadde det som var av banespill, vant stort sett alle dueller, men imponerte ikke spesielt mye. De skapte en god håndfull med store sjanser og var nærmere både 3 og 4-0 en Hønefoss var en redusering. Men nå sier dette muligens mer om gjestene en det gjorde om hvor bra hjemmelaget var.

TIL kan få det tøft med å ta seieren, for de sliter framover på banen, men vi har vanskelig for å se at de skal tape mot LSK. Vi velger derfor å spille denne med et +0.5 asian handicap og får ca 2 i odds på det.

Klikk her for å besøke Betfair