Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Spennende Tippeliga-åpning

Skrevet av: Moderator 12.03.2010 20:12

Betfair byr på tips fra åpningsrunden i Tippeligaen. De tror blant annet på jubel for bergenserne, samt målfest på Røkkeløkka der Molde tar i mot Rosenborg til kamp mellom de to store seriefavorittene.

Det er nesten litt synd på de nyopprykkede lagene i Tippeligaen, for de blir virkelig kastet til ulvene på bortebane med en gang. Haugesund må til Bergen for å møte Brann, et Brann lag de faktisk slo 2-0 i årets første treningskamp. Etter den kampen har imidlertid Brann gjort sine saker bedre, selv om de har tapt de to siste treningskampene mot Seattle Sounder (0-1) og Helsingborg (1-2).

 

Haugesund har faktisk gått ubeseiret gjennom sine treningskamper, og selv om de har spilt veldig mange uavgjorte kamper er det uansett svært imponerende.  I motsetning til de to andre lagene de rykket opp sammen med, har ikke Haugesund ristet med sjekkheftet for å hente forsterkninger. Noen spillere har kommet inn, men ikke akkurat de største profilene.

 

Treningskamper er en ting, men nå er det alvor. Mer alvorlig enn Brann hjemme i Bergen med et entusiastisk publikum i ryggen, er det vanskelig å finne i første serierunde for et nyopprykket lag. Vi synes at ca. 1.60 på seier til Brann er fristende nok til at vi spiller det.

  

Lite mål og dårlig sikt på Alfheim

Det er et lite paradoks at det skal spilles fotball på toppnivå i Tromsø i midten av mars, der det ligger godt over en meter med snø og i tillegg er det meldt storm i helgen. Paradokset blir ikke mindre av at det aldri har vært snakk om å avlyse kampen, for med kunstgress og varmekabler under banen som kan koke egg når de er på full styrke, så er banen både myk og grønn. Tromsø har skade på sin viktigste spiller offensivt og den nysignerte erstatteren fra Sverige har knapt nok rukket å komme til Tromsø. Bakover på banen ser "Gutan" like sterke eller sterkere ut en de har gjort alle de siste årene, men framover ser det tynt ut, og uten en eneste venstrekant i stallen.

 

Hønefoss har brukt penger som om de har egen seddelpresse, for alle avdanka over toppen fotballspillere som har vært tilgjengelig i Norden har på en eller annen måte endt opp med å signere kontrakt med dem. Nå har ikke akkurat denne velprøvde (og alltid feilende?) taktikken gitt umiddelbare resultater, for Hønefoss har på 7 treningskamper bare klart å score ett enslig mål i vinter.

 

Tromsø bør stikke av med seieren her, men vi er slett ikke sikker på at noen av lagene klarer å score mål. Vårt spill blir at denne ender under 2.5 mål til ca 1.95 i odds.

 

Målfest på Røkkeløkka

Første rundes store godbit kommer på stadionet der Rosenborg sikret seg seriegullet i fjor - hos erkefienden Molde. Oppgjørene mellom lagene pleier å bli både fartsfylte og målrike, noe vi tror gjentar seg her.

 

Molde har vært ganske ustabile i treningskampene i år og mange av dem har vært målrike. Nå gjelder ikke det kampen mot Rosenborg som endte med kun et mål, scoret av en Molde spiller, men dessverre i eget nett.

 

Rosenborg ser ut til å være i rute til nok en god sesong, og i superfinalen forrige helg mot Aalesund, var det aldri noe tvil om hvor seieren skulle havne. Trønderne lekte seg inn til en 3-1 seier. Mange mål har vært gjenomgangsmelodien for Rosenborg i de siste treningskampene, og med Prica, Iversen og Moldskred som spisser så skulle det bare mangle at de scorer mye mål.

 

Oddsen for at dette ender med over 2.5 mål er på ca 1.85, og det anbefaler vi et spill på.