Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ronny Johnsen blir oddsekspert

Skrevet av: BT Karlsen 11.03.2010 21:05

Den tidligere landslags- og Manchester United-stopperen Ronny Johnsen (41) blir ny oddsekspert hos spillselskapet Unibet.

Når Tippeligaen sparkes i gang kommende helg, kan oddstippere hos spillselskapet Unibet nyte godt av tips fra en av Norges mest meritterte fotballstjerner gjennom tidene.

-Dette gleder jeg meg til. Selv oppdaget jeg spenningen og gleden ved oddstipping for noen år siden, og nå håper jeg mine ukentlige vurderinger oddstips skal skape inspirasjon og gi hyggelige gevinster for norske oddstippere, sier Ronny Johnsen.

41-åringen fra Stokke i Vestfold avsluttet karrieren i Vålerenga etter 2008-sesongen. Han kan se tilbake på en spennende karriere, som blant annet omfatter ni klubber (Stokke, Eik Tønsberg, Lyn, Lillestrøm, Besiktas, Manchester United, Aston Villa, Newcastle, Vålerenga), tre Premier League-titler, 1 Champions League-tittel, 1 seier i den engelske FA-cupen, 1 serie- og cupmesterskap i Norge samt 66 landskamper.

-Vi er strålende fornøyd med å få Ronny Johnsen med på laget. Han er en av landets mest meritterte fotballstjerner, med topp spisskompetanse fra forskjellige toppligaer. Veldig mange av våre spillere støtter seg til ekspertenes oddstips når de skal plukke sine vinnere, og vi tror Ronnys kunnskap kan bli nyttig, sier Mads Jørgensen, ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet.

De kommende månedene skal Johnsens fotballtips fokuseres på den norske Tippeligaen. Etter hvert vil også attraktive spillobjekter under sommerens fotball-VM, Premier League, Champions League og andre toppligaer bli vurdert.

- Min hovedstrategi når det gjelder oddstipping, er å satse mest på det antatt forutsigbare, det vil si lag som innfrir og vinner oftere enn de skuffer. Gode hjemmelag innfrir ofte. Dessuten jakter jeg på enkeltkamper der det ligger i luften at bookmakerne har undervurdert et av lagenes sjanse for å vinne. Jeg spiller stort sett på enkeltkamper eller dobler. Da er sjansen for å vinne mye større selv om totaloddsen naturlig nok er lavere. Jeg forsøker å spille mer med hjernen enn med hjertet, sier Johnsen.

Foran første serierunde har Ronny Johnsen plukket ut følgende oddstips:

Start Sandefjord (H 1,70)
Start tar nok de fleste av poengene sine denne sesongen på hjemmebane, og jeg tror en serieåpning mot Sandefjord er det som skal til for å få en bra start på sesongen. Lagene møttes i en treningskamp i januar som Start vant 4-0. Dessuten vant Start generalprøven mot Viking med 3-2. Sandefjord viste gode takter i sin generalprøve mot Vålerenga, men tapte 0-2. Hjemmebane-fordelen avgjør.

Tromsø Hønefoss (H 1,75)
Tromsø har spilt seg bedre og bedre jo nærmere seriestarten laget har kommet, og klarer man å ta med seg formen og bygge videre med 90 gode minutter mot nykomlingen Hønefoss burde dette være en trygg H. Hønefoss er et spennende lag, men savner erfaring på dette nivået. Nykommere overrasker ofte i seriestarten, men jeg lar meg friste av oddsen for hjemmeseier på Alfheim.

En dobbel på disse seier til Start og Tromsø gir akseptable 3.00 i totalodds.