Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter februar: "Kristobal"

Skrevet av: BT Karlsen 08.03.2010 21:31

Den velkjente brukeren "Kristobal" gjorde OL til en innbringende affære for mange av våre brukere som fulgte hans tips under lekene.  De mange gode bidragene førte til at han går til topps i vår kåring for februar, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Kristobal" 1000 kroner inn på spillekonto hos  Betsafe!

"Kristobal" har en lang fartstid her på OddsNet og gikk tidligere under kallenavnet "Tynset", som han brukte da han ble "Årets OddsNetter" helt tilbake i 2003. Han var også offisiell OddsNet-tipser under lang tid, men i og med at han ikke er det lenger, så vurderes han på lik linje med alle andre "vanlige" brukere i kåringene våre. 
Under OL i Vancouver gledet "Kristobal" OddsNets brukere med sin beundringsverdige tipse- og innsatsiver. Og vintersport kan vel regnes som hans spesialfelt, selv han hans gode kunnskaper inkluderer svært mange forskjellige idretter. 
Etter vår vurdering er "Kristobal" en helt velfortjent vinner av tittelen "Månedens OddsNetter" for februar 2010.


Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i februar, og håper på enda flere spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for mars 2010 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos en av våre annonsører og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2010 vinner NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!