Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Showtime!

Skrevet av: Moderator 19.02.2010 11:13

Sesong 2 av OddsNet-ligaen er i gang og hvilken start vi fikk. Hele 5 av 6 deltakere i Eliteserien prikket inn sitt tips og tittelforsvarer, "RinusMichels", viste at han ikke har tenkt å abdisere fra tronen.

OddsNet-ligaen har vært en udiskutabel suksess og livet på OddsNet yrer som aldri før. Mange gode tips blir servert daglig og nå som sesong 2 av den populære konkurransen er i gang, har vi mange gullkorn å se frem til.

En av OddsNet-ligaens sponsorer, NordicBet, var som vanlig ute med vinnerodds før sesongstart og selv om "RinusMichels" viste seg som den sterkeste i sesong 1, måtte han finne seg i å være rangert på andreplass bak OddsNet-tipser, "macca", når bookmakeren serverte sitt forhåndstips for sesong 2.

Pangstart
"RinusMichels" fikk uansett en knallstart på sesongen. Han satset på Porto-seier hjemme mot Arsenal og fikk servert 2,68 i odds fra PinnacleSports. Det portugisiske mesterlaget vant 2-1 og da hjalp det lite at mostander, "MrRobinHood" satte sitt HC-tips på Newcastle til 2,45 i odds. Sistnevnte fikk altså dårlig betalt og måtte reise hjem med 0 poeng i bagasjen.

Den eneste som ikke fikk inn sitt tips av Eliteserie-deltagerne var faktisk forhåndsfavoritt, "macca";

RinusMichels - MrRobinHood 1-0 (2,68 - 2,45)
norumen - GISMO 1-0 (2,05 - 2,00)
macca - skjaeveland86 0-1 (0,00 - 2,16)

Hjemmebane-fordel
De nyopprykkede herremenn, "MrRobinHood" og "GISMO" satte altså sine tips, men fikk merke på kroppen de små marginene det er i eliten og ikke minst viktigheten av å ha "hjemmebane" - noe som betyr fordelen av å poste tips etter sin motstander. Det blir derfor spennende å se om de selv klarer å dra fordel av dette når de selv har hjemmebane i neste serierunde.

Høyoddser
Den som imponerte aller mest i første serierunde og som føk rett til topps på "Oddstoppscorer"-listen var "black". Han befinner seg i 3. divisjon, avd G og viste at det er flere enn de i Eliteserien som kan spille på oddsen. Han satte en 5,50 oddser fra 1000-meteren i OL, nemlig pallplass til Mo Tae-Bum.

Nedenfor ser du topp 6 av de som fikk inn sitt tips med høyest odds, og som dermed har fått et godt utgangspunkt i kampen om å stikke av med seieren som Oddstoppscorer. Noe som for øvrig gir en premie pålydende kr. 1000,- og som samtlige deltakere har mulighet til å vinne.

1. Black                3.div, avd G         5,50
2. farangBAH         3.div, avd D          3,22
3. Dr.Mowinckel    3.div, avd C          2,72
4. RinusMichels     Eliteserien           2,68
5. Trosten            2.div, avd D          2,55
6. MrRobinHood    Eliteserien           2,45
6. poul_owen        3.div, avd C          2,45

Listen domineres altså av deltagere fra 3.divisjon og viser at hvem som helst kan stikke av som toppscorer.

Sjekk "OddsNet-ligaen" i menyen til venstre for alt av resultater, tabeller m.m.