Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Premiedryss i OddsNet-ligaen

Skrevet av: BT Karlsen 11.02.2010 13:32

Vi har nå fått på plass sponsorene for sesong 2 av OddsNet-ligaen, og det betyr det kommer til å bli mulig å vinne en rekke fine premier i kommende sesong. Her er det bare å glede seg, uansett hvilket nivå man befinner seg på!

Takket være våre samarbeidspartnere Betsafe, NordicBet og Unibet har vi fått på plass mange flotte premier som deltakerne i sesong 2 av OddsNet-ligaen skal kjempe om.

 

I Eliteserien vil premiepengene fordeles slik:

Ligamester: NOK 5 000,-

2. plass: NOK 3 000,-

3. plass: NOK 1 000,-

 

Vinnerne av begge 1. divisjonsavdelingene er garantert NOK 1 000,- hver i premie.

 

Videre vil vi blant de totalt 12 avdelingsvinnerne i 2. og 3. divisjon tilfeldig trekke ut 6 vinnere som vil motta NOK 1 000,- hver i premie. Halvparten av avdelingsvinnerne i de to laveste divisjonene vil altså få premie.

 

Premier alle har muligheter å vinne

Sesongen oddstoppscorer vil få en premie på NOK 1 000,-.

Oddstoppscorertittelen vinnes av den deltakeren som ved sesongslutt har oppnådd høyest totalodds, altså summen av oddsen på alle vinnende tips i løpet av hele sesongen.

Denne tittelen er alle deltakere i OddsNet-ligaen med å kjempe om, uansett om man spiller i Eliteserien eller i 3. divisjon avdeling G.

 

Vi vil i sesong 2 også gi alle deltakere som ikke slår kloa i noen av de nevnte premiene, muligheten til å vinne premie bare ved å delta i OddsNet-ligaen!

Blant de deltakerne som leverer inn konkurransebidrag til alle ligarunder, og ikke har vunnet andre premier, vil vi tilfeldig trekke ut 3 vinnere som vil få NOK 1 000,- hver i premie.

Er det færre enn 3 deltakere som har deltatt i alle 10 ligarundene, vil det trekkes ut vinnere blant de som har levert inn konkurransebidrag til 9 ligarunder.

 

Med alle disse premiene så vil det så godt som si at hver 5. deltaker i OddsNet-ligaen vil vinne en premie på minst 1000 kroner denne sesongen!

 

Alle premier er i form av penger inn på spillekonto hos en av OddsNet-ligaens sponsorer; Unibet, Betsafe eller NordicBet.

 

Tilleggsregel

For at vi skal kunne tilby alle de flotte premiene til våre deltakere, så blir det innført følgende tilleggsregel i sesong 2 av OddsNet-ligaen:

- Alle deltakere må i løpet av sesongens 10 ligarunder bruke minst ett tips på spilleobjekter fra hver av OddsNet-ligaens sponsorer.

Det betyr at deltakerne i løpet av sesongen som endelig tellende konkurransebidrag må bruke minimum ett tips på et spilleobjekt med odds hentet fra NordicBet, ett fra Unibet og ett fra Betsafe.

Det er den enkelte deltakers ansvar at kravet er oppfylt ved sesongslutt. Dersom kravet ikke er oppfylt vil eventuell premie deltakeren har oppnådd bortfalle. Så husk på denne regelen og oppfyll kravet tidligst mulig i sesongen, så slipper du å tenke noe mer på det.

 

 

Offisielle sponsorer av OddsNet-ligaen:

- NordicBet

- Unibet

- Betsafe