Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter januar: "Flipper"

Skrevet av: BT Karlsen 03.02.2010 10:26

Brukeren "Flipper" utmerket seg i årets første måned ved særdeles imponerende mange og gode tips og andre bidrag på OddsNet. Det førte til at han går til topps i vår kåring for januar, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Flipper" 1000 kroner inn på spillekonto hos  Betsafe!

De fleste kjenner "Flipper" bedre under det mangeårige kallenavnet "brigg", som han har vunnet månedsutmerkelser under 4 ganger tidligere, og som han også ble "Årets OddsNetter 2007" som. Men nå er han i full gang igjen etter navneskiftet med en beundringsverdig tipse- og innsatsiver. "Flipper" har gode kunnskaper som spenner over et vidt felt og mange forskjellige idretter. Men det er nok først og fremst i hestesportens verden han har vist usedvanlig god teft og resultater på sine tips. Så får heller den hittil begrensede suksessen i OddsNet-ligaen skrives på kontoen for marginer i mot!

Uansett er "Flipper" etter vår vurdering en helt velfortjent vinner av tittelen "Månedens OddsNetter" for januar 2010.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i januar, og håper på enda flere spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for februar 2010 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos en av våre annonsører og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2010 vinner NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!