Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgetips og Multispill-tilbud fra Betfair

Skrevet av: BT Karlsen 29.01.2010 14:04

Denne helgen varter Betfair opp med tre tips fra Premier League, inkludert et spillforslag til søndagens storkamp på Emirates. Sjekk også ut Betfairs multispill-tilbud!

Tipsene er skrevet av Betfair Norge

Ingen målfest på St. Andrews denne gangen heller?

 

Birmingham burde kunne få tittelen som Premier Leagues kjedeligste lag, spesielt når de spiller hjemme på St. Andrews. På 11 kamper så har bare 3 endt med mer en 2.5 mål og hele 8 har endt med 2 eller mindre. Vi må helt tilbake til 15. desember for å finne når Birmingham scoret 2 mål selv i en kamp og ser vi vekk fra at de faktisk slapp inn 3 borte mot Chelsea i midtuken, og vi må også tilbake til desember sist de slapp inn 2 mål i en kamp.

 

Tottenham vant 2-0 i midtuken mot Fulham og fortsatte med det sin trend på å spille kamper med få mål. Etter at Tottenham knuste Wigan med 9-1 den 22. november, så har de knapt hatt kamper med over 2.5 mål. Hele 8 av de 10 kampene etter har endt med 2 eller færre, og alle de siste 6 har gjort det.

 

Det er mye som taler for at dette ikke blir et oppgjør med mye mål, vi spiller i alle fall dette utfallet. I skrivende stund står det til 1.75 i odds.

 

 

Fulham og Villa spiller U?

 

Fulham og Aston Villa var to av ligaens heteste lag når kalenderen viste midten av desember. Siden det så har det gått i nedoverbakke for begge lag. Fulham som hadde et forsvar som kunne måle seg med de beste, har ikke vunnet siden de slo Manchester United med 3-0 den 19. desember. Siden har de tapt 4 kamper og scoret veldig lite mål selv. Nå har de en liten unnskyldning, for de 4 siste kampene har de spilt på bortebane.

 

Aston Villa har faktisk ikke scoret mål siden de vant 1-0 mot Stoke den 19. desember. De to siste kampene har endt med 0-0, mens de to kampene etter Stoke kampen endte med 1-0 og 3-0 tap. I motsetning til Fulham så har Villa spilt 3 av sine 4 siste på eget gress, og da stå med 0 mål er intet mindre en skandaløst.

 

Med to lag som sliter med å score og få poeng, så tror vi dette fort ender med poengdeling. Begge lag trenger desperat en seier, men når poengfangsten har vært som den har, så er fort begge lag fornøyd om de faktisk klarer å få med seg et poeng her. Oddsen er i skrivende stund ca 3.30.

 

 

Målfest på Emirates!

 

At det er Arsenal-Manchester United som er helgens høydepunkt er det vel få som krangler på. Begge lag er også involvert i kamper med mye mål, så vi tror dette ender som et høydepunkt i målprotokollen også. Arsenal spilte rett nok 0-0 mot Villa sist, men på de 6 kampene før det så scoret de hele 18 mål! Hjemme på Emirates så har de kun spilt en eneste kamp under totalen i år og det på 11 kamper.

 

United har scoret mål på bestilling den siste tiden, for på de 5 siste kampene så har de scoret hele 16 mål. United har vært litt gjerrigere på bortebane en på eget gress, men 6 av 11 har fortsatt endt med over 2.5 mål. Innbyrdes mot Arsenal så har 7 av de siste 9 (uansett turnering) endt med mer en 2 mål.

 

Med to så målkåte lag som Arsenal og United og en odds som toucher 2 tallet i skrivende stund, så klarer ikke vi holde oss unna et spill på over 2.5 mål. Dette er også det beste spillet vi har funnet denne helgen i Premier League, og vi gleder oss allerede til søndags ettermiddag klokken 17!


 

Multispill-tilbud: Få pengene tilbake dersom én kamp svikter i ditt multispill på helgens fotballkamper.

 

Denne helgen gir vi tilbake pengene dersom du er nært på å vinne et multispill på fotballkamper hos Betfair. Det er et strålende tidspunkt for dette tilbudet, ettersom det er en rekke kamper flere steder i Europa.

 

Klikk HER for flere detaljer og vilkår.