Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Som å spille på Lotto

Skrevet av: Moderator 25.01.2010 11:07

Etter 6 av 10 serierunder er det vidåpent i Eliteserien. Det skiller kun 3 poeng mellom de fem beste og fortsetter det slik er det kanskje bedre å spille Lotto enn å tippe utfallet av Eliteserien.

"RinusMichels" tviholder på ledelsen han har hatt i lengre tid, men etter et knepent tap for "norumen" leder han nå med knappest mulig margin.

Førstnevnte fikk inn sitt tips på Bayern Munchen borte mot Werder Bremen til habile 2,28 i odds (vant 3-2), men det holdt likevel ikke. "norumen" hadde fordel av "hjemmebane" og kunne poste sitt spill etter sin motstander. Dermed gikk han for at Barcelona skulle score minimum 3 mål i bortemøtet mot Valladolid til 2,37 i odds (vant 3-0).

De andre oppgjørene i Eliteserien endte med seire til "Vectrasboy" og "skjaeveland86", slik at tabellen nå ser slik ut;

RinusMichels    6  3-2-1   11 poeng
skjaeveland86   6  3-1-2   10 poeng
macca             6  3-0-3    9 poeng
norumen         6  2-2-2    8 poeng
Vectrasboy      6  2-2-2    8 poeng
Roman Empire  6  1-1-4    4 poeng

Klart for toppoppgjør
I neste serierunde møtes "RinusMichels" og "skjaeveland86" til toppkamp og vinneren kan sikre seg et godt utgangspunkt før man går inn i den avgjørende fasen av sesongen. Da de møttes i 2. serierunde vant "RinusMichels" etter at begge fikk inn sine tips, så det er nok en revansjesugen "skjaeveland86" som stiller til dyst.

Uansett så er det ingenting som er forutsigbart i Eliteserien, og det skal bli svært spennende å se hvem som til slutt stikker av med den gjeveste tittelen i første sesong av OddsNet-ligaen.

Hard kamp om toppscorertittelen
Det er ikke bare i Eliteserien det er jevnt for tiden. På kryss og tvers av alle divisjoner og avdelinger foregår det også en kamp/konkurranse om hvem som stikker av som oddstoppscorer. Den med høyest samlet odds på sine konkurransespill i løpet av en sesong, blir kåret til årets oddstoppscorer og vinner en fin premie fra OddsNet. Så langt ser det ut til å bli en gysare;

lakjefant       (2.div, avd D)    14,90
åndensMakt  (3.div, avd B)    13,73
elmar           (3.div, avd G)    13,00
Frankie P.     (2.div, avd B)    12,58 
Suuper1000   (3.div, avd A)     9,80
Lennie         (3.div, avd F)      9,70
RinusMichels (Eliteserien)      9,28

Som vi ser av tabellen ovenfor er det ingen grunn til å deppe selv om man må starte i 2. eller 3.divisjon. OddsNet-ligaen har konkurranser og premier der alle har en mulighet til å vinne, så her er spenningen på topp hver eneste uke.

Knallsterkt
Etter 6 serierunder er det ingen som står med kun seire, men det er mange som er ytterst nære. Totalt står seks deltagere så langt med sterke 5-1-0 og 16 av 18 mulige poeng. Med en slik poengfangst har de sikret seg et vanvittig godt utgangspunkt i forhold til opprykk.

I 1.divisjon, avd A har "TCDK" nærmest avgjort opprykkskampen til Eliteserien med 6 poengs ledelse ned til nr.2, "Gismo". I 2.divisjon, avd A er det "EricB" som har tatt strupetak på sine motstandere og som også har et godt utgangspunkt i forhold til et opprykk i divisjonssystemet.

De andre med 5-1-0 og 16 poeng etter 6 spilte kamper er "lakjefant" fra 2.divisjon, "åndensMakt", "A ahead ahead", "Girl Power", "steintøff" og "elmar" fra 3.divisjon.

For samtlige resultater og tabeller, gå til "OddsNet-ligaen" i menyen til venstre.