Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ukjente Didrik tippes til topps i MGP

Skrevet av: Moderator 20.01.2010 12:43

Bookmakere har funnet sin nye favoritt til å vinne den norske MGP-finalen: Ukjente Didrik Solli-Tangen tippes nå som Norges mann i den internasjonale finalen i mai.

- Ryktene har gått de siste ukene, om et sterkt bidrag fra operasangeren fra Heistad utenfor Porsgrunn. Didrik Solli-Tangen skuffer da heller ikke. Etter å ha hørt de siste låtene, rangerer våre eksperter ham nå foran A1 som vinner av den norske MGP-finalen, sier ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet, Mads Jørgensen.

 

Selv om den tidligere supergruppen A1 er knapp oddsfavoritt i lørdagens siste delfinale i Skien, tror oddsekspertene at 22 år gamle Tangen vinner hele konkurransen. Det er i så fall dårlig nytt for en annen av de andre profilerte forhåndsfavorittene, Mira Craig, som "bare" rangeres på tredje plass i lørdagens delfinale.

 

Her er oddsekspertenes vurderinger av lørdagens delfinalister:

 

Mira Craig: Typisk Mira Craig. Særegen og bra stemme, men spørsmålet er om denne låten trekker nok stemmer. Vi tror kanskje at folket i stuene heller vil ha Mira-låter à là "Hold On Be Strong" enn dette.  

 

Fred Endresen: Forsåvidt fengende, men dette har vel ikke nok Billy Ray Cyrus-preg til å sende ham direkte videre i dette selskapet. En plass i "Sistesjansen" er innen rekkevidde.

 

Belinda Braza: I enkleste laget, og startnummer 3 i delfinalen er heller ingen ønskeposisjon. Hun må vise frem et forrykende sceneshow om dette skal feste seg godt nok

 

Didrik Solli-Tangen: En stor stemme. Intet mindre. Balladen balanserer på grensen til det svulstige, men det er ikke alltid noen ulempe i MGP. Vi tror Solli-Tangen kvalifiserer seg til finalen, og at han også kan komme meget høyt i den nasjonale finalen. Per i dag Unibets vinnerkandidat.

 

The Diamond:  Idol-kjendisen Håkon Njøten er tilbake, men med et bidrag som i motsetning til Solli-Tangens ikke fester seg godt i hjernebarken.

 

Karoline Garfjeld: Friske discorytmer og et forhåpentligvis bra sceneshow gjør dette til en outsider i våre øyne. Men heller ikke mer.

 

A1: Våre favoritter i forkant tilhører også det desiderte favorittsjiktet etter at låta har blitt sluppet, selv om det er for tidlig å si om dette er pop-materiale av beste A1-sort. Men mediehypen i forkant, kjendis-statusen og det faktum at det har vist seg å være en klar fordel å opptre sist i disse sendingene, gjør at vi føler oss ganske sikre på at A1 går videre fra Skien.

 

Odds, hvem vinner tredje delfinale i Skien:

 

A1

1,40

 

Solli-Tangen, Didrik

1,45

Craig, Mira

2,50

Garfjell, Karoline

3,50

Endresen, Fred

6,50

The Diamond

10,00

Braza, Belinda

12,00

 

 

Odds, hvem vinner den norske MGP-finalen:

 

Solli-Tangen, Didrik

3,75

 

A1

4,50

 

Keep Of Kalessin

6,75

 

Arredondo, Maria

7,00

 

Craig, Mira

10,00

 

Haukaas Storeng, Maria

10,00

 

Knutson, Venke

15,00

 

Stenerud, Alexander

15,00

 

Muri, Bjørn Johan

20,00

 

Garfjell, Karoline

25,00

 

Endresen, Fred

35,00

 

The Diamond

50,00

 

Braza, Belinda

75,00

 

Ormåsen, Gaute

75,00

 

Totland, Heine

75,00