Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Didrik Solli-Tangen ny oddsfavoritt!

Skrevet av: Moderator 19.01.2010 10:47

Spilleselskapet NordicBet lanserer i dag Didrik Solli-Tangen som ny storfavoritt i årets Melodi Grand Prix!

Talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet sier at "nesten samtlige spill vi har mottatt de siste dagene går på at Didrik ikke bare kommer seg videre fra delfinalen i Skien, men også vinner gullfinalen i Oslo Spektrum. Faktisk har spillinteressen på Didrik vært så stor at NordicBet har måttet senke vinneroddsen på Didrik fra startoddsen på 25 ganger pengene, og ned til 3 ganger innsatsen i dag. Dette er en svært stor nedgang, som klart beskriver den store interessen Didrik Solli-Tangen nå har rundt omkring!"

Her er NordicBets vurdering av den siste delfinalen i Skien:

Nivået på den siste delfinalen framstår for oss som den til nå beste. Det er spesielt fire artister som utmerker seg klart og vi har derfor også et relativt klart oddskille mellom topp 4 og de øvrige. Didrik Solli Tangen utfordrer mer kjente Mira Craig og A1 med en sang vi tror kan nå ufattelig mange jentehjerter og Didrik seiler også opp som vår favoritt i selve konkurransen etter å ha hørt sangen uttallige ganger. Vi har tro på at både Mira Craig og A1 har fine sjanser for å nå en finale, men de utfordres av Karoline Garfjell som leverer en sprek poplåt i et format som fungerer fint idag.

Mira Craig I'll Take You High
Mira skiller seg ut med sin litt dype halvmaskuline stemme og vil garantert levere varene  iform av god performance. Låta er på nivå med det bedre Mira har levert tidligere, og kvalitetsmessig er dette noe vi tror folket har lyst å sende videre. Vi ender opp med å lansere Mira som det nest sterkeste kortet i delfinalen i Skien.

Belinda Braza - Million Dollar Baby
Noen kjente strofer som "maybe baby" og litt Marilyn Monroe skal ikke holde helt inn. Rett og slett en litt banal enkel sang og det er ingen høydare som får oss til å gå Crazy i denne låta.

Didrik Solli-Tangen - My Heart Is Yours
Det hjelper på å se ut som en gresk gud og synge en kjærlighetstrofe og minne litt om Josh Groban i stemmen,.. Klissete for oss menn, men vi tror denne kan smelte en god del jentehjerter på vei mot Spektrum. Vi tror Didrik er en mann å se opp for i Skien og treffer han jentehjertene med denne sangen kan det faktisk nå langt i en internasjonal finale.

The Diamond European Girl
Enkel poplåt igjen uten at vi får lyst til å høre låten om igjen og om igjen. Vi har store problemer med å se at dette er en verdig finalelåt.


Karoline Garfjell Tokyo Night
Fengende låt med bra bruk av synth som vi tror vi kan få endel stemmer.  Litt Madonna over denne og Karoline seiler opp som en outsider i dette feltet. Er en av fire sanger med ok mulighet for finale.

A1
Fin poplåt som trolig vil selge en god del stemmer. De er vel det mest anerkjente bandet, men vi er slettes ikke sikre på at det blir en enkel ferd mot Spektrum.Vi tror A1 må nøye seg med en delfinale ettersom vi ikke synes låten er spesiell nok til å ta steget rett inn i en finale.o To reach final from Skien (Vinnerodds)

Odds          
  23.01 19:55 Didrik Solli Tangen

1.65 
    Mira Craig

2.20 
    A1

2.35 
    Karoline Garfjell

3.00 
    Belinda Braza

9.00 
    The Diamond

9.00 
    Fred Andresen

11.00NordicBet tilbyr deg å spille frem til avgjørelsen faller med kontinuerlig oppdaterte odds gjennom hele kvelden. Spillene finner du her:


http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=2624