Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Venke Knutson MGP-favoritt i Bodø!

Skrevet av: Moderator 13.01.2010 18:28

Lørdag er det igjen klart for ny delfinale i MGP, og denne gangen er et knippe artister samlet i Bodø for å prøve å kvalifisere seg.

Spilleselskapet NordicBet tror det blir en svært tett og jevn delfinale, men at Venke Knutson og Maria Arredondo tilslutt stikker av med de to direkte finaleplassene.

- Omsetningen og antall spill levert på den første delfinalen viser at interessen for MGP er svært stor i Norge! Vi ser frem til lørdag kveld og neste delfinale, og tror interessen bare vil øke og øke frem mot finalen i Oslo Spektrum i februar, sier talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet.

Her er Nordicbets vurderinger av denne ukens artister:

Venke Knutson
- Jealous Cause I Love You
Knutson har en grei og enkel poplåt som alltid selger. Helt klart en av de mest fengende låtene og vi har god tro på at Knutson kan nå finalen med en god framføring. Knapp favoritt for oss.

Skanksters - Life is Here Today

Minner oss litt om The Monroes - litt annerledes og morsom musikk, og det tror vi kan skille seg litt ut. Om de får med seg massene - tja, de er ikke sjanseløse så vi gir 4.50 innsatsen om du har trua.

Tomine Harket - Be Good To Me
Datteren til Morten kan synge og har virkelig sjel i stemma. Ikke noe uptempo låt, men kvaltitsmessig noe av det bedre vi har hørt så langt i MGP 2010. Det blir tøft for Tomine å gå videre med så sterke navn som Knutson og Arrendondo å kjempe imot, men helt klart den hotteste outsideren bak de to favorittene med denne vakre og skjøre låta.

Hanne Haugsand - Don't Stop

Har en helt ok stemme som nok hadde nådd til en delfinale av X-Factor eller lignende.. Kvalitetsmessig ikke bra nok til å kjempe mot mer etablerte navn med sanger som er minst like bra eller bedre. Ganske sjanseløs og vi tror Haugsand skal få store problemer med å komme noen vei med denne låta. Vi tilbyr 10 ganger innsatsen om du har trua.

Maria Arredondo - The Touch
Flott stemme og en sang som toucher noe hos oss. Rimelig sikker på at denne har gode sjanser til å gå videre, men helt bankers er ikke Maria selv om Rolf Løvland er og blir et kvalitetstempel i MGP sammeheng. Mulig låta kan vokse seg helt hot og vi forventer at mange har tro på Arrendondo med en Løvland låt i ermet. Helt der oppe med Knutson, men taper på målsnøret...

Heine Totland - The Best of Me is You

Lystig sang er vel det beste vi kan si om denne låta. Sangmessig helt greit, men desverre får vi ikke skrekkelig lyst til å høre den om igjen. En bombe om den når finalen og vi tror det kan bli tøft å nå siste sjansen med denne låta. Rangeres nest sist etter loddtrekning mellom han og Haugsand.


Alexander Stenerud - Give It To Me

Vi syntes Alexander hadde en veldig god låt i fjor og han leverer en ok låt også denne gang. Låta er helt ok, men den blir litt i samme stilen som ifjor og når han ikke greier å toppe fra i fjor tror vi veien blir lang for Alexander. Litt bedre enn de to svakeste bidragene, men ikke mer enn at vi tør gi gode odds på at han går videre.

Her er NordicBets odds på hvem som går videre til finalen fra Bodø:

Only top 2 will be payed out as winners. Siste sjansen excluded from this bet

Venke Knutson

1.60

 

Maria Arrendondo

1.65

 

Tomine Harket

2.40

 

Skanksters

4.50

 

Alexander Stenerud

5.50

 

Heine Totland

8.00

 

Hanne Haugsand

10.00

 


NordicBet vil underveis i delfinalen lørdag tilby LiveBet, noe som betyr at du kan få kontinuerlig oppdaterte odds helt frem til avgjørelsen!


Og selve spillet finnes hos NordicBet her: