Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfairs helgetips er tilbake

Skrevet av: BT Karlsen 08.01.2010 15:22

Betfair er tilbake med nye spilleforslag til OddsNets brukere, og serverer her noen Premier League- og NFL-tips til helga.

Tipsene er skrevet av  Betfair Norge

Burnley mot tråere tider?

 

Burnley har vært meget gode på eget gress denne sesongen, bare 1 tap har det blitt på 10 kamper. Men nå har manager Coyle funnet ut at gresset er grønnere på den andre siden og tatt sin hatt og dratt til Bolton for å få den skuta på rett kjøl.

 

Stoke fikk seg en oppløftende seier mot et sterkt Fulham lag sist, men de holdt på å kaste vekk en tidlig 3-0 ledelse når Fulham kom sterkt tilbake og hadde de i kne på 3-2. Stoke har ikke vunnet mange kampene på fremmed gress i år, bare 1 av 10 har endt med seier. Men de har fått poeng med seg i totalt 5 av disse kampene, noe som vel må sies å være litt overraskende.

 

Mye tyder på at Burnley kan få seg en skikkelig smell uten manageren som nær sagt mot alle odds tok de opp for å leke med de store guttene. Da tror vi at selv om det bare er smågutter som kommer på besøk denne helgen, så ender dette med minst 1 poeng til gjestene fra Stoke. Dette får man ved å spille asian handicap  +0.5 til ca 1.70 i odds.

 

 

Bolton fortsetter å ta poeng med ny manager?

 

Bolton ligger 3. sist i ligaen, men de har ikke tapt på sine 4 siste kamper. Likevel fikk manager Gary Megson sparken etter 2-2 kampen mot Hull. Den utløsende faktoren var nok at de ledet kampen med 2-0 for så å kaste den vekk. Det er faktisk ikke sikkert den nye manageren Coyle blir klar til denne kampen, for Burnley er som en sutrete 3-åring og vil ikke slippe han med mindre de får £3 millioner i kompensasjon. Bolton har faktisk tatt poeng i halvparten av sine bortekamper denne sesongen, 8 kamper har endt med 2 seire 2 uavgjort og 4 tap.

 

Nå ble det mye snakk om Bolton her, men laget Bolton reiser for å møte er altså Sunderland. Et lag anført av en av ligaens beste spisser i Bent. Men de har ikke fått det helt til å stemme i det siste, for de har ikke vunnet èn kamp på de siste 7 forsøkene i ligaen! De har likevel vært gode hjemme med 5 seire, 3 uavgjort og 2 tap.

 

Vi velger nok en gang å spille denne som asian handicap med +0.5. Dette blir i skrivende stund betalt med ca 1.95, og det er fristende så det holder for oss om Coyle er med på benken eller ikke.

 

 

Jets sier "ja takk begge uker"!

 

Det er ikke ofte rookie quarterbacks vinner sluttspillkamper i NFL, vi måtte faktisk vente helt til i fjor før den tredje kom med Joe Flacco hos Baltimore Ravens, før han var det Ben Roethlisberger og Shaun King som klarte det. Men vi tror at dette skjer også i år, for Mark Sanchez og New York Jets overkjørte Bengals så totalt i siste uke av den regulære sesongen slik at de har et enormt mentalt overtak.

Nå spilles rett nok denne kampen i Cincinnati, men kampen forrige helg som ble spilt i New York endte med hele 37-0 til Jets. Statistikken fra kampen er mildt sagt ensidige for den normalt habile quarterbacken Carlton Palmer gikk 1 for 11 og fikk 0 (ja NULL) passing yards. Samtidig så rushet Jets hele 57 ganger og hadde 257 yards på bakken.

Jets kommer ikke til å vinne Superbowl med Mark Sanchez i år, så enkelt er det med den saken. Til det er han alt for dårlig (om de vinner så er det påtide å ta på seg hjelm, for da faller Dovre). Jets er avhengig av et forsvar som storspiller og en runningame som fungerer. Mot Bengals hadde de til de grader dette i helgen og når de er gjort til underdogs med 2.20 i odds, da må vi bare forsøke de!