Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfairs julespesial

Skrevet av: BT Karlsen 23.12.2009 10:12

Betfair har siden i høst jevnlig kommet med spilleforslag til OddsNets brukere, og har her klar et knippe med tips til julens begivenheter.

Tipsene er skrevet av Betfair Norge

Julen kan være en pine for mange av oss, ikke fordi det er kjipt å få gaver, spise godt mat og ha noe sterkt i glasset. Men vi tvinges til å være alt for sosiale, ungene skal ha hjelp til å montere julegaver og det forventes av oss at vi skal ha gjester og gå på besøk til folk vi ikke ser oftere enn på det årlige julebesøket. Dette gjør at man ikke har tid til seg selv! Når skal man ha tid å finne sin egen juleunderholdning? Slapp av, vi i Betfair har gjort grovjobben for deg og har noen forslag til hva du kan kose deg med i julen!


Julaften!

Vi starter allerede på julaften! Da er det tid for en NFL-kamp i USA. Spillet vårt i kampen er at San Diego Chargers vinner borte mot Tennessee Titants. Begge lag er i svært god form, men hjemmelaget er gjort til favoritter.
Titans startet sesongen med å tape 6 kamper på rad, noe som var en overraskelse etter det flotte spillet de viste i fjor. Men etter 6 kamper så var Vince Young klar til innsats igjen etter personlige problemer. Siden det har de ikke sett seg tilbake og de har vunnet 7 av 8 kamper. Det eneste tapet kom mot ligaens eneste ubeseirede lag, Indianapolis Colts. Nå i helgen Ledet Titans stort mot Dolphins, men de holdt på å kaste bort seieren etter et forferdelig 4th quarter som de tapte 15-0. De vant likevel etter overtid.

Chargers har vunnet 9 strake kamper nå, og de spiller virkelig bra anført av Philip Rivers. Den største svakheten er faktisk den levende legenden LaDainian Tomlinson på running back, han begynner å bli for gammel og er langt fra like god som han var for et par år siden. Det medfører at Chargers rusher alt for lite.

Chargers står til 2.45 i odds, noe som fort kan forandre seg før kampstart, men vi har vært tidlig ute og sikret oss dette allerede. Kampen starter klokken 01 natt til 1. juledag, og er en perfekt avslutning etter gaveåpning og sosialt samvær!


Boxing Day!

Vårt første spill på det som er den egentlige julaften for oss som elsker fotball er at Fulham tar poeng mot Tottenham. Fulham har tatt poeng i sine 5 siste kamper og har bare unngått å ta poeng i 1 av de siste 11 kampene! Sist ble det 3-0 over Manchester United, noe som gjør at Fulham er proppfulle av selvtillitt før denne kampen. Hjemme har Fulham 6 seire 1 uavgjort og 2 tap, tapene har vært mot det som vel må kalles habil motstand ettersom det var Arsenal og Chelsea som dro hjem med 3 poeng.

Tottenham er også i bra form om dagen med to strake seire over Blackburn og Manchester City, men de har enkelte kamper der de bare ikke er på nett. Hjemmetapene for Wolves og Stoke er intet mindre en flaue for en klubb som satser på å blande seg inn blant de 4 store. De har heller ikke vært så gode borte, selv om de har vunnet 5 av 10 kamper.

Vi spiller Fulham +0,25 asian handicap til ca 1.75 i odds. Dette betyr at man får halv gevinst dersom kampen ender med uavgjort, mens det er full utbetaling om Fulham vinner.

Vårt andre spill for Boxing Day blir mot Liverpool. Vi spiller på at Liverpool IKKE får seg en storseier hjemme mot Wolverhampton. Spillet er noe spesielt da vi velger et Asian Handicap på hele +1,5 på Wolves. Dette vil si at vi vinner så lenge Liverpool ikke vinner kampen med mer en 1 mål.

Krisen i Liverpool er det vel ingen vits i å skulle utbrodere mer, for de fleste som ikke er Liverpoolfans koser seg allerede med ulykken til laget fra Merseyside. Fakta er i alle fall at Liverpool allerede står med 7 tap denne sesongen. De har vært bedre hjemme enn borte, men selv hjemme har de bare vunnet 5 av 9 kamper.

Wolverhampton har vært temmelig gode i det siste og står med seier i 3 av sine 4 siste. Blant annet har de slått Tottenham på bortebane, mens tapet på disse 4 kampene kom borte mot Manchester United. Til å være et nyopprykket lag så har Wolves gjort det temmelig skarpt så langt og det selv på bortebane. De står med poeng i 4 av 9 kamper så langt med 2 seire og 2 uavgjorte.

Oddsen for Wolves med et +1.5 asian handicap er i skrivende stund på 2.05, så da kommer vi til å sitte å heie på at Liverpool vinner med 1 mål (siden vi innerst inne holder med Liverpool selv om de gjør det elendig).

 
3. Juledag!

Den 27. desember er det klart for det som faktisk kan kalles for et storoppgjør. Da møtes Arsenal og Aston Villa på Emirates. Vi liker oddsen på Aston Villa og vi klarer bare ikke å la være å sette noen penger på at de får seg poeng her.

Både Arsenal og Aston Villa står med 35 poeng, og begge har dermed heng på 2. plassen til Manchester United med 37 poeng. Arsenal har på hjemmebane vært nærmest utilnærmelige for på 8 kamper så står de kun med ett eneste tap. Det tapet var rett nok stygt, for det kom mot Chelsea og de tapte med hele 3-0. Etter den kampen står de totalt med 3 seire og 1 uavgjort.

Aston Villa ser ut til å virkelig ha hevet seg til å bli et topplag. De har ikke sluppet inn mål på 4 kamper i ligaen og de har poeng i alle sine 7 siste ligakamper. På bortebane står de med poeng i 7 av 9 kamper, men tapene har vært mot svake lag som Blackburn og West Ham.

Arsenal er gjort til veldig store favoritter mot Villa, vi velger en asian handicap variant her med +0,75 i handicap på Villa til rett over 2 i odds. Dette vil si at dersom Villa vinner eller spiller uavgjort så får vi full gevinst, men dersom Villa taper med 1 mål så får vi halve innsatsen tilbakebetalt.

Vi avslutter julehelgen med et spill på NFL og det er Houston Texans som er våre utvalgte. De spiller borte mot Miami Dolphins Begge lag har enda en sjanse på å sikre seg Wild Card, men det er uhyre jevnt. I øyeblikket så leder Ravens og Broncos med 8 seire hver, mens Dolphins, Jets, Steelers, Jaguars, Titans og Texans alle står med 7 seire.

Dolphins er et lag som løper ballen mye, og når man har sett quarterbacken deres Chad Henne, spille så skjønner man hvorfor. Dolphins fikk Ronnie Brown skadet for en god stund siden, men det har ikke hatt noe å si for Ricky Williams har storspilt som running back siden. Dolphins hentet opp 15 poeng mot Titans i siste quarter i helgen, men tapte etter overtid. Texans har et svært bra forsvar mot løp, og det kan bli svært vanskelig for et Dolphins lag som baserer store deler av sitt angrepsspill på nettopp rushing.

Texans tapte 4 kamper på rad mot god motstand (2* Colts, Titans og Jaguars) før de kom seg på skinnene igjen med seire over Seahawks og nå i helgen over Cardinals. Texans har vært et bra defensivt lag i år og de har vært enda bedre nå de siste kampene. De har mistet Slaton på runningback med skade og det er et savn, for nå er running game handikapa.

Texans står til 2.35 i odds når dette skrives, og det er en odds vi liker og anbefaler spill på.