Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Eventyrlig reise

Skrevet av: Moderator 13.12.2009 17:58

"Roman Empire" kjempet seg gjennom 5 kvalifiseringsrunder og er nå klar for Eliteserien i OddsNet-ligaen. Reisen har vært som et eventyr og bestått av både dyktighet og en god porsjon flaks.

"Roman Empire" har gjennom hele 2009 vist hvilken fantastisk kapasitet han besitter. Mang en bruker av OddsNet har nok hatt stor glede av hans mange gode tips, spesielt fra håndballens verden. Nå er han altså en av seks som er klare for Eliteserien i OddsNet-ligaen, men det var ikke kun dyktighet som sendte ham dit.

 

Griseflaks

Allerede i første kvalifiseringsrunde var dansken ille ute og han måtte til slutt gi tapt for "patski". Det ble imidlertid besluttet at de seks taperne som fikk inn tips med høyest odds likevel skulle videre til neste runde via en såkalt "Lucky looser"-liste. "Roman Empire" gikk videre som den aller siste fra lucky looser-listen og hadde det vi på norsk kaller griseflaks.    

 

- I første runde spillede jeg helt uden omtanke, og tog altfor let på konkurrencen. Jeg fik prygl og betalte så at sige mine lærepenge der, hvor jeg også indså, hvor seriøst mange deltagere tog dette og man burde gøre med et sådan flot initiativ fra OddsNets side, forteller "Roman Empire".

 

En kamp av gangen

I sportens verden har det blitt vanlig med klisjeen om å ta en kamp av gangen og "Roman Empire" er ingen unntak i så måte. Etter opplevelsen i første runde gikk det tydeligvis opp et lys for vår danske venn som også forteller om sine taktiske grep gjennom kvalifiseringen.

 

- Efter 1.runde har jeg gjort mig større overvejelser og grebet det taktisk an i stedet for et impulsivt valg som i første runde. Taget en kamp ad gangen, og haft min portion held, hvor jeg har mødt dygtige modstandere. Grundlæggende har taktikken været at lægge hårdt ud i første match af H2H, og så afventet resultat fra første møde og lægge taktikken til returmatchen. Det har givet pote, forklarer han.

 

OddsNet-tipseren forteller videre litt om sine egne målsettinger fremover og nok en gang legger han vekt på det å ta en kamp av gangen;

 

Som et eventyr

- Nu er jeg endt i Eliteserien, og dermed har min deltagelse været lidt eventyragtig med tanke på indledningen og slutningen. Jeg er meget spændt på det videre forløb, hvor man igen møder meget dygtige modstandere, der har overkommet mange hurdler med både held og dygtighed for at komme i Eliteserien. Det bliver helt afgjort nogle drabelige dueller, og bliver spændende at følge de forskellige divisioner og folks udvikling gennem disse.

- Min egen målsætning er naturligvis at klare mig så godt som muligt, men man er nødt til at tage en kamp ad gangen og se hvor langt det bærer, sier han.  

 

"Roman Empire" avslutter med ros til OddsNet og spesielt BT Karlsen for initiativet til OddsNet-ligaen og alt arbeidet som ligger bak for å få alt til å fungere smertefritt. Vi i OddsNet setter pris på dette og ønsker "Roman Empire" lykke til i Eliteserien.