Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

"Vectrasboy" på vei mot Eliteserien

Skrevet av: Moderator 30.11.2009 17:11

OddsNet-tipserne "Roman Empire" og "macca" er begge klare for 4.runde av kvalifiseringen til OddsNet-ligaen, men den som imponerte aller mest i 3.runde var likevel "Vectrasboy" som nå seiler opp som en av de største favorittene til en plass i Eliteserien.

Kvalifiseringen til Eliteserien i OddsNet-ligaen begynner virkelig å skille klinten fra hveten. Kun 24 deltakere er igjen og vi minner i den anledning om at kun 6 av dem får plass i det gjeve selskap.

 

Imponerte voldsomt

Det hadde vært spennende dersom noen bookmakere våger å sette odds på kvalifiseringen til Eliteserien. I så fall tror vi oddsen på "Vectrasboy" hadde sunket mye frem mot 4.runde. Det var i hvert fall han som imponerte mest av samtlige i forrige kvalifiseringsrunde. Det hjalp lite at hans motstander, "Kaiamu", fikk inn en 2,20-oddser i sin første kamp. "Vectrasboy" la nemlig alle kluter til og satte sin lit til at "Gentle Tilly" skulle vinne på Bjerke til 5,75 i odds, noe som skulle vise seg å være et suverent tips.

 

I returkampen viste "Vectrasboy" på ny styrke og ikke minst allsidighet på tipsfronten. Denne gangen tippet han at Wolfgang Loitzl skulle bli topp 3 i hoppernes verdenscup-åpning og igjen kunne han gå seirende ut av sin H2H-duell og videre avansement i kvaliken.

 

Vi synes "Vectrasboy" fremstår så solid at vi valgte å gjøre et intervju med ham, forhåpentligvis til glede for brukerne av OddsNet.

 

Hvilken målsetting hadde du når OddsNet-ligaen startet? - hadde du forventet og nå så langt?

- Målsettingen var og er å komme til Eliteserien. I utgangspunktet er jeg en spiller med positivt regnskap de senere år hva spill angår, så håpet og troen på å komme langt var og er der, forteller "Vectrasboy".


Hvor mye tid bruker du på OddsNet-ligaen og H2H-duellene?

- Jeg bruker en del tid på spill/gambling til vanlig også, så overgangen til å skulle publisere har ikke medført all verden av forskjell hva tidsbruk angår. Det å skulle skrive "analyse" på papiret er imidlertid mye vanskeligere å formulere enn den man tar med seg selv, når man setter spill uten å skulle publisere. Derfor er jeg mektig imponert over en del av oddsnetterne på det punktet, skryter han.

 
Har du en taktikk du benytter deg av, i så fall hvilken og hvorfor?

- Taktikken før start var at det jeg "publiserer" er noe jeg kan stå for verdimessig og noe jeg spiller selv, altså noe jeg ønsker andre hadde delt med meg. Jeg har liten tro på å safe selv om tanken har slått meg, dog uten å få innpass, forteller han videre.

 

Trekningen av 4.runde ligger nå ute på "konkurranse"-forumet. Er det noen du frykter mer enn andre av deltakerne som fortsatt er igjen i kampen om Eliteserien?

- Ja, "Roman Empire" er den jeg frykter mest. Han har det jeg opplever som god innsikt på sitt felt. "Gismo" er også en mann jeg har stor respekt for etter å ha lest mye av det han har levert opp gjennom. Utover det har jeg dårligere koll på de andre, men de som er igjen fortjener absolutt plassen i E4, og således vet de hva som skal til, men jeg håper selvsagt å nå E5 forteller han håpefullt.

 

Til slutt spurte vi "Vectrasboy" om hva gambling betyr for ham?

Gambling betyr nok lite i forhold til hva jeg spiller på, altså sporten generelt. Sport og da særlig vintersport har en helt egen plass i livet mitt, så sånn sett blir gambling (spill) en måte å gjøre det enda mer spennende. Dessuten er det ingenting som slår følelsen av å få inn en 50-oddser som vinner, og tenke, det visste jeg da, avslutter "Vectrasboy" med et stort smil om munnen.

Nye trekninger klare
Trekningen til 4.runde i Eliteserien ligger nå ute på "konkurranse"-forumet og består av 12 spennende dueller. La oss håpe på durabelige oppgjør og mange innbringende tips som også andre brukere kan ta del i og høste fruktene av.  

3.runde av kvalifiseringsspill II ligger også ute og disse kjemper om plass i 1.divisjon når seriespillet tar til rett over nyttår.