Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Jakten på Eliteserien

Skrevet av: Moderator 23.11.2009 10:19

Konkurransen i OddsNet-ligaen hardner til og det blir stadig flere bikkjeslagsmål i kampen om å bli blant de 6 beste, noe som gir plass i Eliteserien. 2 nye OddsNet-tipsere forsvant i 2. kvalifiseringsrunde, noe som betyr at "macca" og "Roman Empire" nå står alene om å forsvare OddsNet-tipsernes ære.

Desember og julemodus nærmer seg og mange er allerede godt i gang med julegavehandelen, men på OddsNet er det saftige oddsobjekter fra inn- og utland som preger nyhetsbildet. Vi i OddsNet velger likevel å se på det som litt av en julegave for de som kvalifiserer seg for Eliteserien, noe som betyr heder og ære, samt muligheten for å vinne fine pengepremier når liga-spillet tar til rett over nyttår.

Ute av dansen
2. kvalifiseringsrunde til Eliteserien er over og som vanlig var høydepunktene mange og dramatikken synlig til stede. OddsNet-tipseren "Ragnar G" kastet ut et skudd i blinde og berget seg utrolig nok videre fra 1.runde, men denne gangen ble det bråstopp og slutt på moroa.

OddsNet-tipseren med lidenskap for amerikanske idretter misset på begge sine spill denne runden, mens hans motstander, "MrRobinHood", i sin første kamp fant god odds i et spill på Bodø-seier hjemme mot Follo i herrenes Eliteserie i håndball. Bodøværingene vant med hele 9 ni mål, noe som betød at 2,70-oddseren satt som et skudd og sendte "Ragnar G" hodestups ut av konkurransen.

For "Stigis" ble det også en gedigen nedtur og han angrer kanskje bittert på prioriteringene søndag formiddag. Hans motstander, "loftus", tok innersvingen på ham i første kamp med en 2,20-oddser fra svensk hockey, mens "Stigis" røyk på Tyskland-seier i privatlandskampen mot Elfenbenkysten. Dermed var utgangspunktet satt og "Stigis" var avhengig av å finne på noe lurt til kamp 2. Den kjente tennistipseren valgte imidlertid en tur i tennishallen og egne tennisprestasjoner fremfor å satse skikkelig på OddsNet-ligaen.

Vi spurte ham om dette bare var en dårlig unnskyldning for å redde skinnet i tilfelle tap?

- Hehe, nå har jeg alltid vært en ærlig person og denne gangen betød det faktisk mer å sende bestekompisen fra side til side i tennishallen enn å bruke ekstra tid på returoppgjøret mot "loftus". Jeg er likevel mektig irritert over meg selv og egen dumhet. Som jeg skrev i mitt 2. tips vurderte jeg først Chelsea -3 mål til over 4 i odds, men grunnet skadeproblemene droppet jeg det. Snakk om idioti og jeg skal love at glosene haglet etter hvert som Chelsea-målene rullet inn, forteller "Stigis", tydelig irritert.

- All ære til "loftus" og jeg er nå selvskreven fan og håper han går hele veien til Eliteserien, men jeg trøster meg likevel med at forehanden satte bøtter og spann med vinnere i helgen, avslutter "Stigis" med glimt i øyet.

Vi gratulerer for øvrig "MrRobinHood" og "loftus" med NOK 500,- for å ha slått ut hver sin OddsNet-tipser.

Ingen Lucky Looser
I 1. kvalifiseringsrunde var 6 tapere så heldig å gå videre som "Lucky looser", deriblant OddsNet-tipseren Roman Empire. Denne gangen hadde vi imidlertid ikke plass til noen "lucky loosers", til stor fortvilelse for "djimi". Sistnevnte prikket inn begge sine tips til en totalodds på 6,58. Utrolig nok holdt ikke dette til videre avansement da hans motstander, "Brufle", imponerte med et tips til 7,75 som gikk inn (Aguero første målscorer).

"djimi" forsøkte seg tappert med et innlegg på konkurranse-forumet om det ikke ble noen ekstra seter til "lucky loosers" også denne gangen, men "BT Karlsen" var nådeløs i sitt svar og kunne ikke annet gjøre enn å trøste "djimi" med at han var maksimalt uheldig.

Et lite smil likevel?
Nå vet vi ikke om "djimi" har fått det med seg enda, men nevnte "BT Karslen" kom likevel med en liten gladnyhet for "djimi", samt 15 andre denne formiddagen. Det ble nemlig utdelt 16 frikort i forbindelse med "Kvalifiseringsspill II" der duellantene skal kjempe om en plass i divisjonene bak Eliteserien.

De 16 som har mottatt frikort går direkte inn i 2. runde av denne kvalifiseringen og det var de som fikk inn tips med høyest odds i 2. kvalifiseringsrunde til Eliteserien, men som likevel tapte som fikk utdelt et slikt frikort. Trykk her for å se om ditt navn er blant de 16 utvalgte, en liste som altså toppes av "djimi".

Gigantoppgjør
Trekningen til 3. kvalifiseringsrunde til Eliteserien er foretatt og det kanskje mest spennende oppgjøret er mellom OddsNet-tipseren "Roman Empire" og "Brufle". Sistnevnte er altså mannen som slo ut "djimi" med sin fantastiske høyoddser til 7,75. Se hele trekningen her.

Til slutt takker vi alle deltakere for innsatsen og håper at foraene fortsetter å fylles opp av mye snadder og innbringende tips i tiden fremover.