Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

OddsNet-ligaen

Skrevet av: Moderator 16.11.2009 21:59

1.kvalifiseringsrunde til OddsNet-ligaen inneholdt både dramatikk og høyst overraskende resultater. To av fem OddsNet-tipsere tapte sine dueller og "oehb" opplevde en taktisk bommert av dimensjoner da han misset på en "sikker" vinner til 1,05 i odds.

Responsen og aktiviteten på OddsNet-ligaen har vært overveldende og 1.runde i kvalifiseringen vitnet om at det blir en durabelig kamp for å bli blant de 6 beste, noe som gir en plass i Tippeligaen.

 

Beseiret Roman Empire og Frankie P.

OddsNet gikk på forhånd ut og utlovet en bounty/skuddpremie på NOK 500,- til de som klarte å beseire en OddsNet-tipser i kvalifiseringen. Totalt stilte fem OddsNet-tipsere opp i 1.runde og store navn som "Roman Empire" og "Frankie P." måtte til slutt gi tapt og svelge stoltheten nesten før moroa hadde startet. I den anledning gratulerer vi "patski" og "GoSoton" som kan vente seg en belønning på NOK 500,- for sin bragd ved å slå ut de store gutta.

OddsNet-tipseren, "Ragnar G", var også på tynn is etter kamp 1, men reddet seg med det han selv kalte et skudd i blinde til 4,20 i odds - hentet fra NHL og som satt som et skudd (uavgjort mellom Sabres - Flames).

 

Tennis-kongen, Frankie P, har allerede bekreftet at han aldri gir seg uansett hvilken divisjon han må starte i og han føler seg sikker på at han kommer sterkt tilbake. Roman Empire på sin side ble truffet av en god porsjon flaks og lurte seg videre til tross for sitt tap i 1.runde - les hvorfor lenger ned.

 

Rundens største bommert

Veldig mye handler om taktikk i disse duellene og det finnes ulike måter å finte ut motstanderen sin på. "oehb" valgte å poste flere tips til ulik odds og han avventet lengst mulig inn mot tidsfristen før han bestemte seg for hvilket spill han skulle benytte i selve konkurransen. Da motstanderen glimtet med sitt fravær valgte "oehb" å gå for en klink vinner til 1,05 i odds. Roger Federer kunne da ikke tape mot Julien Benneteau, men skrellen kom og "oehb" kan takke høyere makter for at motstanderen aldri postet noe tips.

 

Vi valgte likevel å spørre "oehb" om han har noen kommentarer til den taktiske bommerten. Er det noe som frister til gjentakelse eller har han tatt lærdom av dette til senere taktiske vurderinger?

 

- Ingen kommentar utover at jeg håper en del dro på smilebåndet og at ingen valgte å følge tipset. Jeg lover imidlertid å vise stor ydmykhet for flausen når jeg topper Eliteserien, sier "oehb" med glimt i øyet.

Reddet av gongongen
Grunnet deltakere som ikke leverte inn tips i 1.runde, så vi oss nødt til å opprette en Lucky Looser liste for å fylle opp kvoten til 2.runde. De tapende duellantene som fikk inn spill med høyest odds gikk videre og totalt var det 6 stk som bokstavelig talt ble reddet av gongongen, deriblant OddsNet-tipseren "Roman Empire";

1. Krasse38    3,80
2. Rolf S    2,70
2. Flipper    2,70
4. yngve9    2,27
5. Maastricht    2,20
6. Roman Empire    2,15

Til slutt ønsker vi alle gjenstående deltakere lykke til i 2.kvalifiseringsrunde. Totalt er det 48 spennende dueller som skal utkjempes og kanskje må vi si farvel til nye OddsNet-tipsere også i denne runden. Nedenfor ser du oppgjørene med "de store gutta" involvert og vi minner igjen om skuddpremien på NOK 500,- for å beseire en OddsNet-tipser;

yngve9 - Roman Empire
Ragnar G - MrRobinHood
macca - PSH
loftus - Stigis