Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

3 tips fra Betfair i helga

Skrevet av: OddsNet 06.11.2009 19:28

Betfair serverer i helgen tips til et par kamper i Premier League og en toppkamp i NFL (amerikansk fotball).

Bolton reiser hjem med poeng?
Aston Villa møter Bolton hjemme på Villa Park og normalt ville vel dette vært 3 lette hjemmepoeng. Men etter seieren over Chelsea så har Aston Villa spilt 2 uavgjorte før det kuliminerte med 2-1 tap borte or West Ham i midtuken.

Bolton fikk seg en fotball leksjon mot Chelsea sist, hele 4-0 vant Londonlaget borte på Reebok Stadium. Bolton har fått med seg 2 seire på bortebane allerede denne sesongen, men disse har kommet mot såpass svake lag som Birmingham og Porsmouth.

Spillet vi anbefaler her er Bolton +0.5 asian handicap, dette står til rett over 2 i odds i skrivende stund. Med dette spillet så ender det med gevinst dersom Bolton vinner eller kampen ender uavgjort.

Hjemmesterke Blackburn slår Portsmouth!
På bortebane så har Blackburn vært en ren katastrofe i år, for så langt står de uten poeng på 5 kamper. Hjemme har det vært en helt annen melodi, for her har de vunnet 3 og bare tapt 1 av 5. De siste 2 kampene har vært mot svært tøff motstand, for 2 helger på rad så spilte Blackburn borte mot United og Chelsea. Mot United ble det 0-2, mens Chelsea vant hele 5-0.

Portsmouth ligger sist på tabellen med kun 7 poeng, men likevel så vant de hele 4-0 mot Wigan i forrige kamp. Hvilket vel bare understreker for en merkelig og vidunderlig sport fotball er. På fremmed gress har Portsmouth vunnet 1, spilt 1 uavgjort og tapt 3 kamper denne sesongen.

Blackburn står til ca 2.20 i odds i skrivende stund, noe som er helt greit betalt når Portsmouth kommer på besøk. Dette er en kamp hjemmelaget skal og må vinne om de ikke skal få en elendig sesong.

Houston Texans dekker spreaden mot Colts
Anført av Payton Manning så har Indianapolis Colts vunnet alle sine 7 kamper så langt I NFL. Nå er det ikke bare Manning som skal ha skryt for det Colts har prestert, for forsvaret har vært glitrende med bare å tillatte motstanderne 13 poeng i snitt pr kamp. Da er det en takknemmelig jobb å være quarterback og superstjerne.

Texans har også hatt en god sesong, og en langt bedre en det som mange forventet før sesongen. 5 seire og 3 tap har det blitt så langt, men de står nå med 3 strake seire, der to av de var mot såpass sterke lag som 49ers og Bengals. Over de siste kampene så har Texans også produsert flere yards og tillatt færre yards i forsvar en det Colts har, og det på tross av at Colts har hatt enkle og store seire over Rams og Titans.

Det er fortsatt langt fram til at Texans skal slå Colts, men en spread på 9.5 poeng er temmelig høy mot et lag som faktisk er i bra form og som spiller bra. Tidligere møter mellom lagene viser også at det forte er jevnt, men at Colts vinner. +9.5 på Texans fåes til ca 1.90 i odds i skrivende stund.