<" /> Invitasjon til deltakelse i OddsNet-ligaen
Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Invitasjon til deltakelse i OddsNet-ligaen

Skrevet av: BT Karlsen 02.11.2009 12:47

OddsNet starter nå opp en helt ny og unik konkurranse, der du ved å poste tips deltar i en liga hvor du konkurrerer mot andre brukere om å bli ligamester. Hver runde møter du en av de andre deltakerne til en oddskamp, ansikt mot ansikt. Her blir det garantert prestisjefylte dueller og gode muligheter til å vinne heder, ære og fine premier!

Nå starter kvalifiseringskampene - klarer du å kvalifisere deg til Eliteserien?

Ulikt andre konkurranser, så blir du her ikke tvunget til å tippe på forhåndsbestemte kamper som du kanskje ikke har så mye peiling på. I OddsNet-ligaen bestemmer du selv hva du vil tippe på! Du vet selv best hvilken sport du kjenner best og kan tipse om, og kan velge helt fritt hvilket oddsobjekt du vil satse på. Du vil hver runde møte en av de andre ligamotstanderne til kamp. Den som tipser om spilleobjektet med høyest odds som går inn, vinner kampen - enkelt og greit!

Har du tid til å skrive to små tips i løpet av uka, så har du tid til å være med i OddsNet-ligaen!

 

En sesong i OddsNet-ligaen går over 5 uker, og vinneren av den øverste divisjonen vinner NOK 5 000,- i premie hver eneste sesong!

Det er kun plass til 6 deltakere i Eliteserien, så før ligaen kan komme i gang, må vi gjennom en kvalifisering for å bestemme hvem som får sjansen den første sesongen i Eliteserien. De beste i kvalifiseringsspillet får starte i Eliteserien, mens de nestbeste får starte i 1. divisjon, hvor man kjemper om opprykk til neste sesongs Eliteserie. Etter hver sesong er det opp-/ og nedrykk mellom divisjonene.

Den øverste og gjeveste divisjonen vil bli kalt Eliteserien og bestå av 6 deltakere. Alle møter alle i en dobbel serie, noe som betyr 10 ligarunder. Hver uke spilles det 2 ligarunder, en i midtuka og en i helga, og en sesong vil altså ta 5 uker å avvikle.

Etter endt sesong vil tabellposisjonen avgjøre videre skjebne. I Eliteserien slik:

  1. Ligamester og NOK 5 000,- i premie
  2. NOK 3 000,- i premie
  3. NOK 2 000,- i premie
  4. NOK 1 000,- i premie
  5. Nedrykk til 1. divisjon
  6. Nedrykk til 1. divisjon

 

Den nest øverste divisjonen vil bli kalt 1. divisjon. Derfra vil de to beste deltakerne ved sesongslutt rykke opp til Eliteserien påfølgende sesong, og vil i tillegg vinne en pengepremie.

Hvordan ligasystemet videre blir seende ut og hvor mange divisjoner det blir, vil avhenge av hvor mange påmeldte det blir.

Det vil bli mulig å bli med i OddsNet-ligaen på senere tidspunkt, men fremtidige deltakere vil måtte starte i den laveste divisjonen, når først ligasystemet er etablert.

 

For å få etablert et ligasystem, så inviterer vi nå til kvalifiseringsspill.

Siden det ikke er mulig på forhånd å vite hvor mange påmeldte det blir, så må vi få komme tilbake med nærmere informasjon om hvordan kvalifiseringen avvikles, når vi får den oversikten. Det kan bli en, to eller tre kvalifiseringsrunder, alt etter hvor mange påmeldte vi ender opp med.

Men hovedprinsippet er uansett at de beste i kvalifiseringen vil bli plassert i Eliteserien, de nestbeste i 1. divisjon osv..

 

Så meld deg på i dag ved å sende oss en e-post til support@oddsnet.com, og benytt denne unike sjansen til å bli med fra starten av i OddsNet-ligaen!

Ta med ditt forumnavn og ditt hele og fulle navn i påmeldingen, til bruk i forbindelse med premiering. Ditt navn vil ikke bli brukt til noe annet.
Påmelding må skje innen førstkommende søndag, 8. november.

Kvalifiseringsrunden starter i neste uke, uke 46.

 

Det er opprettet et eget konkurranseforum på OddsNet, der du finner mer informasjon, og hvor du kan få svar på spørsmål om det er noe du lurer på.

Klikk her for å lese hele konkurransereglementet.