Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Erik Hamrèn favoritt som "Årets trener" i Norge!

Skrevet av: OddsNet 30.10.2009 12:30

Spilleselskapet NordicBet tror det igjen er duket for svensk suksess i kåringen av "Årets trener" for 2009. Kim Rud Petersen i NordicBet sier at "etter en liten diskusjon fram og tilbake har vi endt opp med å plassere Rosenborg trener Hamren på toppen av våre lister med oddsen 2.50.

Når du har vunnet serien hele fem runder før slutt får en assosiasjoner tilbake til Nils Arne Eggens tid på Lerkendal og det tror vi er nok til å overbevise juryen om at Hamren er årets trener.

NordicBet tror på en svært jevn kåring fordi Molde nok har imponert juryen kraftig denne sesongen med underholdede og effektiv kontringsfotball. Seriesølv og cupfinale rangeres nok tett oppmot prestasjonen å ta seriegull.Vi tror dog at seriegullet veier såpass tungt at juryen faller ned på Hamren selv om de trolig gjør det med tungt hjerte. Selv om Molde er klare for cupfinalen så tror vi juryen legger vekt på at cup er cup - litt mer flaks inne i bildet enn om man vinner serien. Dog veier det nok litt at Molde kanskje hadde årets prestasjon på Aker stadion da de vant hele 5 - 0 mot nettopp Troillungan. Vi ender opp med å gi Jonevret 2.75 i odds for å bli årets trener tiltross for at langt mindre ressurser i praksis gjør prestasjonen hakket kvasssere i våre øyne..

Ståle Solbakken er trener i dansk liga og det er selvsagt helt suverent å ta "the double". Laget skuffet noe i Europa gjennom å ryke svært så overaskende mot Apoel Nicosia og det tror vi kanskje er nok til å vippe Solbakken ned fra tronen. Det stilles uhyre tøffe krav i FCK og en slik flause trekker såpass mye ned at vi velger å gi de to svenske trenerne litt bedre sjanse for å vinne den gjeve prisen. Vi er dog ikke sikre på hva juryen vektlegger og vi tør derfor ikke gi mer enn 3.00 ganger innsatsen på Solbakken

Uansett hvem av de tre nevnte vinner har juryen mange gode argumenter for å kåre en vinner. Dog synes vi siste alternativet er rimelig sjanseløst i den store sammenhengen.

Bjarne Berntsen fikk en bronsjemedalje med sine jenter i EM i Tyskland. En prestasjon som historisk sett er en ok prestasjon av landslaget, men ikke sensasjonelt. Årsaken til at det denne gangen var over forventning var fordi flere av spillerne som trolig burde vært i troppen holdt seg unna mye pågrunn av nettopp Bjarne Bertsen. Vi tror ikke en trener som ikke greier å samle troppene bedre har noen sjanse for å vinne en slik kåring. Da måtte det i såfall vært gull og ikke en bronsjemedalje de sikra seg på marginal måte. Vi tror Berntsen er sjanseløs for å vinne tittelen Årets trener og vi mukker ikke med å gi 50 ganger innsatsen om så skulle skje.."

Her er spillet og oddsen pr kl 10.00 fredag 30. oktober:
Årets Trener (?)
06.11 20:00 Erik Hamren 2.50
Kjell Jonevret 2.75
Ståle Solbakken 3.00
Bjarne Berntsen 50.00

Og selve spillet finnes på denne linken:
http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=9195