Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfairs helgetips er tilbake

Skrevet av: BT Karlsen 16.10.2009 20:29

Denne helgen kommer Betfair med spillforslag på sølvkampen i Tippeligaen og i slaget om Nord-Norge. I tillegg ligger det ved et tips på Liverpool-kampen lørdag.

Tipsene er skrevet av BetfairNorge.


Stabæk nærmer seg sølvet?

 

I det som blir en kamp om hvem som skal stikke av med sølvet i årets eliteserie tar Molde i mot Stabæk hjemme på Røkkeløkka.  Molde har helt mistet formen og har nå tapt 3 strake i serien, Odd, Rosenborg og Tromsø har alle etter tur og orden blitt for sterke for romsdalingene.

 

Stabæk har en helt annen formkurve og har nå virkelig fått ferten av sølv. Siden starten av august har gutta fra Bærum vunnet 6 av 8 kamper i serien, en har endt med uavgjort mens det eneste tapet i denne perioden kom mot den suverene seriemesteren Rosenborg.

 

Over 3 i odds er bra betalt når gjestene er i så god form som de er, og i alle fall når Molde har den formkurven de har.  I skrivende stund får man 3.10 på Stabæk og det anbefales fra vår side.

 

Lite mål i slaget om Nord-Norge

 

Det har ofte vært lite mål denne sesongen når Glimt tar i mot gjester på Aspmyra. Hele 9 av 13 ganger har det ikke vært scoret mer en maksimalt 2 ganger. Tromsø har også spilt veldig mye under 2.5 mål i år, men flesteparten av disse har skjedd hjemme på Alfheim , der de har hele 11 kamper med 2 eller færre mål i år. De har også 2 eller færre mål i over halvparten av bortekampene med 7 under og 6 over.

 

Denne kampen betyr utrolig mye for hjemmelaget, med tap så er de avhengig av hjelp fra resultatet i andre kamper for å kunne berge plassen. Heldigvis for Glimt så har de et bra tak på TIL, og vi må faktisk fire år og 4 seriekamper tilbake i tid for å finne sist gang TIL i det hele tatt scoret på Glimt i seriesammenheng (2-1 på Aspmyra i september 2005).

 

Underen gir hele 2.30 i odds i skrivende stund, og med 2 lag som har spilt mye under i år og som ikke har scoret mål på hverandre på 180 minutter i serien - da er det et spill vi uten problemer kan anbefale.

 

 

Skadene ødelegger for gutta fra Merseyside?

 

Landslagspausen vi nå er ferdig med kan vise seg å bli ekstremt kostbar for et Liverpool lag som har slitt i innledningen av sesongen. Både Steven Gerrard og Fernando Torres ble skadet og er høyst usikre til helgens kamp. Sunderland holdt på  å sjokkere United på Old Trafford før pausen, og kun et overtidsmål fra United hindret Sunderland å stikke av med alle poengene. Sesongstarten har vært god for Sunderland og da spesielt på hjemmebane. 3 seire og bare 1 tap står de med på eget gress så langt.

 

Liverpool har åpnet sesongen langt under pari og står allerede med 3 tap på 8 kamper. Borte har de vunnet 2 og tapt 2. Rett nok så har Liverpool vært gode innbyrdes mot Sunderland og kun èn gang har Sunderland vunnet på Liverpool på 13 kamper etter at vi startet det nye årtusenet.

 

Spillet vi forsøker her er Sunderland med et +0.5 Asian handicap. Det vil si at dersom kampen ender uavgjort eller Sunderland vinner, så sitter også spillet. Oddsen for dette er i skrivende stund ca. 2.00.