Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfair med nye helgetips

Skrevet av: BT Karlsen 25.09.2009 12:47

Betfair kommer her med sitt tips foran søndagens Tippeligatoppkamp mellom Molde og Rosenborg, og har også spillforslag til bataljen på Ullevaal og et NFL-tips på tampen.

Tipsene er skrevet av BetfairNorge

Lett match for RBK
Dette skulle vært den store seriefinalen der to lag skulle avgjøre hvem som ble seriemestre denne sesongen, men takket være Moldes sviktende høstform så er det i praksis bare en formalitet. Rosenborg fikk rett nok utsatt feiringen på onsdag når de ikke maktet å slå Tromsø på hjemmebane. Dette var for øvrig også den første kampen denne sesongen Rosenborg ikke maktet å score mål i serien!
Molde hadde en knalltøff semifinale i cupen på onsdag mot VIF. Kampen ble spilt på en blytung bane og de spilte i 120 minutter med masse dramatik før Molde åpnet slusene helt på slutten og vant med 6-3.   
Rosenborg er bare en teknisk detalje unna å vinne serien, dersom Molde vinner alle gjenstående kamper samtidig som Rosenborg ikke makter å ta 2 poeng på sine 5 siste kamper, så vinner Molde serien. Svært lite sansynlig med andre ord. 
Moldes knalltøffe kamp og utladning i midtuken blir utslagsgivende her og en odds på rundt 2.80 på gjestene fra barten, høyvannsbuksene og mokasinens hovedstad forsøkes.

Kjedelig og trist sorti med lite mål for Lyn   
Det er veldig mye som tyder på at søndagens kamp på Ullevaal mellom Lyn og Tromsø blir den siste før Lyn slås konkurs og strykes fra Eliteserien. Lyn mangler fryktelig mange millioner for å dekke opp for gammel moro og løpende utgifter, og hvem som frivillig vil gi vekk penger til dette dragsuget  er vanskelig å skulle forstå.   
Etter at Tromsø startet sesongen med å score mål i bøtter å spann, samtidig som de slapp inn enda mer, så har de nå fått orden på det defensive. Dette har da også medført at de scorer lite, og de siste 6 kampene i serien har alle vært med 2 eller færre mål. Det samme kan ikke sies om Lyn, for de lekker virkelig i begge ender.  De scorer greit selv, men de slipper inn fryktelig mange mål.   
Oddsen for at denne kampen ikke skal ende med så mange mål er høy, og med Tromsøs kontroll bakover og vaksine mot å score selv, så blir dette fristende nok til at vi anbefaler en innsats. Oddsen for under 2.5 mål er rundt 2.40.    

Ustoppelige Vikings   
Både Minnesota Vikings og San Fransicisco 49'ers er ubeseirede så langt denne sesongn. Vikings har vunnet sine 2 bortekamper mot Browns (34-20) og mot (Lions 23-13) mens 49'ers har vunnet borte mot fjorårets tapende Superbowl finalist Cardinals (20-16) og hjemme mot Seahawks (23-10).   
Med signeringen av Brett Favre, som nå vel har rukket å legge opp flere ganger en de fleste av oss bytter kone, så er det mange som tror at den siste brikken i puslespillet for at Vikings skal kunne vinne Superbowl har falt på plass. Med Favre så har Vikings det som kan se ut som det beste forsvaret i ligaen, de har den soleklart beste runningbacken i Adrian Peterson og nå en trussel på quarterback som gjør at motstanderne ikke bare kan forsvare seg mot rushing og glemme de talentløse quarterbackene Vikings har hatt de siste årene.   
49'ers satser i år på en uerfaren quarterback i Shaun Hill som kun er inne i sitt 2. år i NFL. Den største trusselen de har er Frank Gore som runningback og han hadde da også over 200 yards forrige kamp. Men Vikings har de siste sesongene hatt ligaens beste rush defence, så han kan få det veldig tøft. Tilsvarende møte i fjor endte med 27-7 seier til Vikings i San Francisco.   
Vikings er favoritter her og spillet vi anbefaler er Vikings med et handicap på -6.5 til en odds på rundt 1.90. Kampen er forøvrig den direktesendte kampen som vises på Viasat Sport søndag klokken 19.