Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betsafe sponser Gumball 3000-rallyet 2010

Skrevet av: BT Karlsen 22.09.2009 15:09

Betsafe.com blir en av de offisielle sponsorene til Gumball 3000-rallyet 2010. Spilleselskapet Betsafe.com er sammen med Puma og Monster Energy Drink ny offisiell sponsor for det verdenskjente rallyet Gumball 3000 som kommer frese rundt i verdens kuleste biler i blant annet Stockholm og New York.

Gumball 3000 inneholder 120 av verdens mest fantastiske biler, går over syv døgn, er 3000 miles langt og har en rekke verdensstjerne fra sport- och underholdningsverden i førersetet.
Under tidligere utgaver har alt fra David Knight Rider Haselhoff i spesialbilen KITT tIl Sheik Mohammed, Snoop Dogg, Tony Hawk, Hugh Hefner, Dennis Rodman, Daryl Hannah og Jackass-gjenget enten vært med og kjørt eller stått for underholdning.
Og denne sesongen kommer altså Gumball 3000 for første gang til Norden med holdeplasser i København og Stockholm...
-Vi på Betsafe.com er kjempestolte over å være en del av Gumball 3000. Det er helt unikt, kreativt, spennende og kult. Det er også helt i tråd med vårt mulighetsfokuserende varemerke. Det kommer til å bli en fantastisk uke for alle som liker eventyr, utfordringer, rockestjerner og verdensstjerner, sier daglig leder Henrik Persson i spilleselskapet Betsafe.com.

Betsafe kan allerede love en rekke flotte aktiviteter under Gumball 3000-uken, som starter den 1. mai i London og så kjører innom Amsterdam, København og Stockholm før alle 120 team med førere og biler transporteres med enorme transportfly over Atlanterhavet til Boston i USA. Derifra kjører deltagerne til Montreal og Toronto i Kanada før det hele avsluttes med en gigantisk fest i New York den 7. mai. Betsafes kunder kommer til å få gleden av å delta i gigantiske festkvelder i hver by og dessuten vinne en plass i en av Betsafes biler under de syv dagene.
- Våre pokerspillere vil for eksempel få muligheten til å spille poker med en flere superstjerner, ikke minst i en stor pokerturnering i Stockholm, sier Betsafes daglige leder og legger til: Og vi skal så klart ha en følgebil og hvem vet kanskje blir det en motorentusiast fra Norge som får følge Gumball 3000 fra nært hold.

Gumball 3000 ble startet av engelsmannen Maximillion Cooper i 1999 da han inviterte 50 av sine mest eksentriske venner til en seks dager og 3000 miles lang reise gjennom Europa med spenstige arrangement og ville fester hver kveld. Det var Sir Terence Conran som hold i det første startflagget og sendte i vei 55 biler fra London til Rimini tur-retur. Playboygründer Hugh Hefner er en annen Gumball-entusiast og i 2002 sørget han for at fire Playmates kjørde rallyet i en Mini Cooper!

Betsafe.com er et tre år gammelt spilleselskap med sterke røtter i Skandinavia og de ble i 2008 utsett til verdens beste spilleselskap av sport- og spillavisen TIPS. Nå står de også i Pole Position når Gumball 3000 kommer til Norden!