Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfair anbefaler tre spill i helgen

Skrevet av: Moderator 18.09.2009 19:38

Tom Nordlie fortsetter oppturen fra Vålerengakampen, City får med seg poeng fra byderbyet og Fulham banker Wolves. Les Betfair sine tips for helgen.

Keiko har pisket FFK i form

Etter første kamp under Tom Nordlies jernregime endte med tap i Ishavsbyen, så vant gutta fra plankebyen andre kamp med bravur over Vålerenga. Denne helgen går turen til Drammen mot et Godsetlag som ligger særdeles farlig til.


Strømsgodset har tatt alle poengene sine, bortsett fra to, på hjemmebane denne sesongen, mens Fredrikstad bare står med en fattig seier på fremmed gress. Likevel så velger vi å stole på at Nordlies gutter får med seg poeng i denne kampen. De har nå fått tre uker på seg å drille inn et nytt system, og er det noe Nordlie har bevist før så er det at han i alle fall i kortere perioder kan skape masse engasjement og snu om skakkjørte klubber.

 

Godset har 6-3-3 hjemme og har kun to hjemmekamper igjen etter oppgjøret mot Fredrikstad. Per i dag er de på direkte nedrykksplass to poeng bak Glimt og FFK. Vi velger å spille FFK med Asian handicap 0, og får dermed pengene tilbake om kampen ender med poengdeling. Oddsen for dette er ca 2.15.

 

Blå jubel?

Hvilken match det kan bli! City er på besøk hos United, og alle tidligere år så har man praktisk talt bare gitt poengene til United på forhånd. Men denne gangen så kommer City ubeseiret til Drømmenes teater. De to lagene fra Manchester er nummer to og tre på tabellen en måned inn i den nye sesongen, og vi får med det et av årets absolutte høydepunkter i hendene.

 

United har virkelig tatt hevn etter tapet for Burnley; de har i tur og orden nedsablet Wigan med 5-0, Arsenal med 2-1 og nå sist Tottenham med 3-1. Selvsagt er de favoritter på hjemmebane, men dette kan bli jevnere enn det den røde delen av Manchester liker.

 

City står med fire strake seire i serien og er ubeseiret med en imponerende målforskjell på 8-2. Årets første store test kom mot Arsenal i forrige kamp og den ble bestått med en imponerende 4-2-seier. Den kampen medførte rett nok at Adebayour får seg en ufrivillig ferie som kan bli lang. Først har han fått tre kampers karantene for å med vilje ha stemplet en av sine gamle lagkamerater og enda gjenstår straffeutmålingene for provokasjonene han utførte med å storme 100 meter over banen for å hovere ovenfor sine gamle fans etter å ha scoret mål. Carlos Tevez er heller ikke klar etter skade, men med navn som Robinho i stallen, så er det enda spisser å ta av.

 

Spillet vi anbefaler i denne kampen er City med et Asian handicap på +1. Dette betyr at selv om United vinner med 1 mål, så får du pengene tilbake. Om kampen ender med uavgjort eller City vinner, så får du innsatsen ganget med oddsen på ca 1.95.

 

Fulham tar seg av ulvene

To seire på de fire første kampene er ingen dårlig start for Fulham, spesielt ikke når de to tapene har kommet mot meget sterke lag som Aston Villa og Chelsea. De to seirene har kommet mot Portsmouth og nå sist hjemme mot Everton. Med det så er dagens motstander det som vel kan betegnes som den enkleste så langt denne sesongen.

 

Wolverhampton har fått med seg en seier og en uavgjort så langt, men tre kamper har endt med tap. Det er vel få andre enn ihugga Wolverhamptonfans som tror at denne sesongen skal bli noe annet enn en lang-lang oppoverbakke.

 

Et spill på Fulham er ganske bra betalt her og man får en odds på rundt 3 på at gjestene skal stikke av med tre poeng og det blir da også vår anbefaling.

Klikk her for å besøke Betfair!