Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgas tips fra Betfair

Skrevet av: OddsNet 11.09.2009 15:24

BetfairNorge kommer også i helga med noen spillforslag foran helgas serierunder i Tippeligaen og Premier League.

Målfest på Ullevaal?
Hva Lyn enda har å gjøre i Tippeligaen er ikke godt å si. De har solgt unna det de kunne og skylder enda mange mange millioner til kreditorer. Om de får fullføre sesongen er et åpent spørsmål, men de får i alle fall spille kamp denne helgen. Lyn startet sesongen med å score lite og slippe inn lite, men de siste månedene så har slusene virkelig åpnet seg, for nå har 8 av de siste 9 kampene endt med 3 eller flere mål.

Aalesund klarer ikke helt å finne flyten under Kjetil Rekdal, om det er Reka eller spillerne det er noe feil med kommer vel ann på hvem du spør. I allefall så er Aafk et av de mer ustabile lagene i ligaen som kan gå fra det helt store til det helt fryktelige fra kamp til kamp og gjerne fra omgang til omgang. På hjemmebane har de for så vidt klart seg greit, men straks de ikke spiller hjemme på danskebåten så er det noe som skjer. De scorer lite og slipper inn alt for mye. Dette medfører jo også mange kamper på bortebane som er temmelig målrike.

Rundt 1.70 på at denne kampen ender med mer en 2.5 mål virker helt greit og det anbefales.

For ingen banker RBK.
Rosenborg har enda ikke tapt denne sesongen og har med det rekorden for antall kamper uten tap i Tippeligaen. En av årets vanskeligste bortekamper kommer borte i gymsalen til Stabæk. Hjemme i Telenor Arena så har Stabæk bare tapt en eneste kamp i år, spilt 3 uavgjorte og vunnet 7.

Rosenborg har så langt akkurat samme statistikk på bortebane som på hjemmebane. De står med 8 seire og 3 tap. Det er ikke så mye mer å si om dette spillet, men man får rundt 2 i odds på at RBK vinner kampen med pengene tilbake på uavgjort (Asian handicap 0), og det blir vårt spill i denne kampen.

Marerittstarten fortsetter for Gamsten
Blackburn har fått en liten marerittstart på sesongen, for etter 3 kamper så har de tapt for City og Sunderland og bare spilt 0-0 hjemme mot West Ham. Denne helgen er det Wolverhampton som er på besøk, og oddsen på bortelaget er såpass fristende at den bør forsøkes.

Wolves rykket opp i det gode selskap i fjor og har startet årets sesong på en grei måte. De står med en seier en uavgjort og to tap sålangt. Det ene tapet var nesten imponerende, for da tapte de bare 1-0 for årets store kjøpelag, City, på bortebane.

Nok en gang så velger vi en Asian handicap variant for spill, denne gangen +0.5 asian, noe som vil si at man vinner spillet dersom Wolves vinner eller kampen ender uavgjort. Oddsen for dette er rundt 2.00, og med det så bør spenningen lørdag klokken 16 være sikkret.

Skadene ødelegger for Arsenal
Helgens store godbit er uten tvil oppgjøret mellom Manchester City og Arsenal, begge lag har fått seg en del skader pga landslagsoppdrag på viktige spillere, men skadene har uten tvil rammet The Gunners hardest.

Manchester City har åpnet sesongen med 3 strake seire, uten at de har storspilt eller møtt de helt store lagene, så har de likevell vunnet det som er av kamper. Nå kommer årets første store test, men her må de klare seg uten Tevez og Adebayour som har pådratt seg skader. Men det bør ikke bety allverdens, for er det noe City har, så er det spisser.

Arsenal har åpnet sesongen med champagne fotball, men fikk seg en nedtur mot United der de gikk på et surt 2-1 tap etter et av de merkeligste selvmål på lenge. Til denne kampen så er de uten både Fabregas og Arsjavin og det kan bety store problemer på sentral midtbane.

City er hjemmelag og står til rundt 3 i odds i skrivende stund, det er så bra odds at dette framstår som helgens beste spill i Premier League.


Klikk her for å besøke Betfair