Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

"accurate" ny offisiell OddsNet-tipser

Skrevet av: OddsNet 02.05.2018 19:20

Vi har i dag gleden av å lansere "accurate" som ny offisiell OddsNet-tipser! Han er en gammel kjenning på våre fora og har levert kvalitetstips innen flere forskjellige idretter i mange, mange år.

Vi har bedt ham skrive en liten presentasjon av seg selv, og her følger den:
--------------------------------------------------------------------------

Jeg har publisert tips på OddsNet.com periodevis siste 10 årene, bak brukernavnene "torvik" og "accurate" og har flere ganger blitt kåret til Månedens OddsNetter.

Som mange andre startet odds-interessen i fotballen, men de siste årene er det tennisen som har vært hovedinteressen, men jeg følger også snookeren tett. Jeg elsker grundig analysearbeid, og særlig i to-utfalls markeder.

Har postet spill på diverse oddsforum i over 20 år, og der særlig de siste 5 årene har gitt svært gode resultater.

Ellers er jeg 43 år gammel og en ihuga Liverpool-fan, og kombinerer weekender/ferier med fotball og ATP-turneringer. Også 5 dager i Crucible i 2017 der jeg fulgte semier og finaler.

Selvfølgelig singel med slike altoppslukende interesser og livsstil :-)

--------------------------------------------------------------------------

Vi ser frem til å følge med på accurates OddsNetspill fremover, og ønsker ham lykke til!

Under kan den som lurer på hva OddsNetspill og OddsNet-tipsere finne mer informasjon om disse begrepene:

* OddsNetspill er de oddstips som postes på foraene av våre offisielle OddsNet-tipsere og i tillegg merkes med "OddsNetspill" i overskriften. Her kan dere se hvem som er aktive og offisielle OddsNet-tipsere akkurat nå.

* OddsNetspillene går inn i OddsNets regnskap og alle OddsNetspill fra oppstarten i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.

* Hittil er det postet over 20.000 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 108. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake ca 108 kroner for hver hundrelapp man satset.

* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i Bookmaker-raden øverst på OddsNet. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.

* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel.

Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.