Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ukens hundrings: 9. løp Biri lørdag

Skrevet av: BT Karlsen 12.05.2017 08:41

I samarbeid med Unibet inviterer vi til en ny runde med "ukens hundrings" her på OddsNet, og denne gangen er det igjen tid for en trav-spesial! Tipp hvilken hest som vinner 9. løp på Biri nå på lørdag. Treffer du på tipset får du 100 kroner i cashbonus på din Unibet-konto, enkelt og greit!

Det er på tide igjen at vi kjører et travløp i "ukens hundrings, så her får de travinteresserte en fin sjanse til å vinne en "gratis hundrelapp". Du kan vinne 100 kr i gratisspill bare ved å tippe hvilken hest som vinner 9. løp på Biri lørdag!

Innleveringsfrist er lørdag 13/5 kl. 15.10.
OBS! Innleveringsfristen er altså når Unibets vinnerspill lukkes, ikke når løpet faktisk starter.

Noen vil kjenne igjen konkurranseformen fra Twitter, der Unibet selv nå kjører "#dagenshundrings". Opplegget her er stort sett det samme, men dette er en helt egen selvstendig konkurranse som kun foregår her på OddsNets konkurranseforum.

Dette gjør du for å delta:
1. Send din påmelding til [email protected], og oppgi ditt forumnavn på OddsNet, fullt navn og brukernavn hos Unibet. Dette trenger du bare å gjøre en gang, så dette slipper du i fremtidige runder når du først har meldt deg på. Har du gjort det i en av de foregående rundene, trenger du altså ikke å sende påmelding på nytt. Du behøver ikke å vente på svar før du leverer inn ditt tips.
2. Post et svarinnlegg denne tråden på Konkurranseforumet, der du skriver ditt tips på hvilken hest som vinner 9. løp på Biri, f.eks. "1. Punk". Du kan tippe den samme hesten som andre også har tippet om du vil det, og du behøver ikke å begrunne tipset.
NB! Dersom hesten du har tippet blir strøket, har du anledning til å komme med et nytt tips hvis det gjøres før innleveringsfristen er ute.
 
Tipper du rett får du 100 kroner som cashbonus på din Unibet-konto, uansett hvor mange andre som også måtte ha tippet riktig!

Regler og vilkår:

· Alle deltakere i konkurransen må ha opprettet Unibet-konto før konkurransebidrag leveres. Har du ikke Unibet-konto fra før av oppretter du en her!
· Alle de som tipper riktig score vinner 100 NOK i cashbonus på sin Unibet-konto.

· Bonusen vil legges til under bonustilbud på spillekonto og må omsettes minst 2 ganger på odds før uttak. (Minimum 1.40 i odds)

· Premien utbetales til spillerens Unibet-konto innen 3 virkedager

· Det er kun tillatt med ett tips per person.

· Aldersgrensen for å delta på "Ukens hundrings", og for å ha Unibet-konto, er 18 år.

Unibets vinnerodds på løpet er i skrivende stund:
1. Punk: 9,00
2. Special Envoy: 6,50
3. Triple Crown: 45,00
4. Pebbe Simoni: 9,00
5. Deep Sea Dream: 75,00
6. Emir La Brousse: 5,50
7. El Toro B.R.: 35,00
8. Global Republic: 5,50
9. Photo Va Bene: 25,00
10. Mymanyyouare: 17,50
11. Remee la Marc: 25,00

12. Bruno Di Quattro: 3,25


Lykke til!