Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tippetips fra Betfair

Skrevet av: BT Karlsen 28.08.2009 13:30

BetfairNorge kommer denne gangen både med noen spillforslag foran helgas runde i Tippeligaen og et par tips på Premier League.

Tipsene er skrevet av BetfairNorge

West Ham tar poeng mot Blackburn?
Blackburn Rovers har ikke akkurat fått en pen start på sesongen etter å ha tapt sine 2 første kamper. Mot City ble det et 2-0 tap etter at hjemmelaget fort både kunne og burde fått med seg et poeng. Verre er det da at de tapte 2-1 for Sunderland etter at de ledet kampen midtveis i 1. omgang.
West Ham åpnet sesongen med å vinne 2-0 borte mot nyopprykkede Wolverhampton, at de så tapte 2-1 for det som har vært det store formlaget så lang, Tottenham, er ikke like overaskende.
Innbyrdes så har West Ham faktisk et særdeles bra tak på Blackburn. På 2000-tallet så har lagene møttes 14 ganger i serien og i diverse cuper, og West Ham har faktisk seier eller uavgjort i hele 12 av disse kampene! På Ewood park har West Ham seier eller uavgjort i 4 av 6 møter i samme periode. 
Spillet som anbefales her er Hammers med et +0 asian handicap til rett over 2.50 i odds, dette vil si at om kampen ender med uavgjort, så får man innsatsen tilbake.

Helgens høydepunkt ender med skuffelse for the Red Devils?  
Det er vel liten tvil om at helgens STORE høydepunkt for anglofile fotballfans er oppgjøret mellom Manchester United og Arsenal. Det er årets første skikkelig store kamp og et United som har haltet i sesonginnledningen skal opp mot et Arsenal som har spilt festfotball og scoret mål på bestilling.   
United startet sesongen med en sliteseier over Birmingham for så å følge opp med et sjokktap mot nyopprykkede Burnley, der de atpåtil bommet på straffe i 2. omgang. Nå rettet United på inntrykket med å nedsable Wigan 5-0 forrige helg, men den kampen var jevn lengre en resultatet tilsier, selv om det i praksis bare var 1 lag på banen i 2. omgang.   
Arsenal har åpnet med 6-1 over Everton borte og 4-1 over Portsmouth hjemme, samt at de har slått Celtic både borte og hjemme i kvalifiseringen til Mesterligaen. Mange stilte store spørsmålstegn til Arsenal før denne sesongen, City var på raid og kjøpte både Adebayour og Toure og med det så mistet Arsenal både sin beste angriper og sin beste forsvarsspiller. Men så langt så har de gjort alle spådommer til skamme.   
Innbyrdes så har det de siste årene vært svært så jevnt når disse lagene har møttes. På Old Trafford så har United vunnet 8 mens 3 har endt uavgjort og 4 har endt med seier til Arsenal siden kalenderen bikket år 2000. Spillet som anbefales her er Arsenal med et +0.25 asian handicap, det vil si at halve innsatsen settes på +0.5 asian og halve på +0 asian.     

Glimt tar poeng borte mot et Aafk i fritt fall?   
Aalesund har vært kronisk ustabile i hele år og noe uventet så har de vært direkte svake på hjemmebane. Kun 4 seire har det blitt på 11 kamper. Aafk er også i fritt fall på tabellen etter at de ikke har vunnet en kamp siden 5. juli. Nå var de ikke i noen god form før den seieren heller, for vi må helt tilbake til 1. juni for å finne seier nummer 2. Med det så har Aafk kun 1 seier på de siste 10 kampene i serien.   
Glimt vant sin 3. kamp på de 5 siste forrige helg (ja det er lov å gnikke seg i øynene) og er med det over streken og a-poeng med helgens motstander. Med det er nedrykket alle har forventet ikke like sikkert lengre. Borte har ikke Glimt vært mye å skryte av denne sesongen, men det var de strengt tatt ikke i fjor heller når de var nære på å kapre medalje i Tippeligaen. Kun 1 seier har det blitt og de har kun fått med seg 3 uavgjorte. Med det så har de tapt 7 av 11 på fremmed gress.   
Glimt står faktisk med poeng i 3 av 4 kamper på bortebane mot Aafk de siste årene, kun en gang har de tapt mens 2 har endt uavgjort. 
Spillet som anbefales her er at Glimt enten spiller uavgjort eller vinner kampen og +0.5 på asian handicap får man en odds på rett over 1.90.     

Odd drar på raid til Norges største veikryss   
Strømsgodset havnet etter forrige helg på direkte nedrykksplass med 3 poeng opp til sikker plass og en mer fryktet oppgave en å skulle prøve å komme over streken kan man vel neppe få når Odd står på motsatt banehalvdel. Godset har ikke gjort sakene sine så dårlig på eget gress denne sesongen, for de står faktisk med 5 seire på 11 kamper. Problemet er at de er så dårlige på bortebane at de knapt hadde trengt bruke penger på flybilletten, de kunne heller bare ringt å sagt at "dere får 3 poeng".   
Odd har hele sesongen vunnet det som er på hjemmebane, men de slet tungt med å vinne borte. Det har de nå gjort noe med og de har faktisk vunnet 3 bortekamper på rad. Med det står de nå med 3-6-2 på fremmed gress i år. Formen er ikke så mye å si på heller for 4 av de siste 6 i serien har endt med seier.   
Godset må vinne denne kampen, for det ser ut som de ikke klarer det på bortebane. Med bare 3 hjemmekamper i gjen i serien etter Odd kampen, så begynner det å bli tynt med sjanser til poeng. 
Likevel så er det et spill på Odd som anbefales her, de turer fram som et godslokomotiv og med 2.20 i odds for at de skal vinne så er det bra betalt på lag som er i flytsonen.