Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNetter 2016: Black

Skrevet av: OddsNet 08.01.2017 16:12

Veteranen "Black" var en av våre mest ivrige tipsere gjennom hele fjoråret, og viste også et stort engasjement utover sine gode tips. Juryen har derfor kåret "Black" til "Årets OddsNetter 2016", og han vinner dermed kr 5.000 på konto hos Skrill samt en flott pokal!

"Black" har i en årrekke vært en av våre mest ivrige bidragsytere, og ble "Årets OddsNetter" i både 2009 og 2013, så dette er altså tredje gang "Black" henter hjem tittelen!
Allsidige "Black" tipser om og engasjerer seg i mange forskjellige idretter, men det er nok gjennom sine bidrag fra hestesporten han er mest kjent.

Hans engasjement utover det å bare komme med rene tipsinnlegg er noe vi setter stor pris på og teller positivt inn i denne kåringen.

"Black" ble kåret til "Månedens OddsNetter" for februar i 2016, og holdt koken jevnt gjennom hele året på en meget imponerende måte.
Vi gratulerer "Black" så mye med den velfortjente tittelen "Årets OddsNetter 2016"!


Når det gjelder kåringen "Årets OddsNet-tipser" blir det ingen vinner for 2016, da ingen av de offisielle OddsNet-tipserne har levert gode nok tall. I 2016 ble det postet 338 OddsNetspill og TBP endte på 88%. Siden "tidenes morgen" (år 2000) er det postet 19.367 OddsNetspill med en TBP på 109%.

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000  inn på spillekonto hos Skrill og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Husk på og resultere dine spill! 
Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2015 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Skrill i tillegg til en flott pokal!

Årets OddsNetter
Dette er en hederspris som går til den brukeren vi mener har bidratt mest på OddsNet i løpet av året. Bidrag kan ha blitt ytt i form av tips og informasjon på foraene, resultatoppdateringer eller ved utarbeidelse av Spilleguider. I tillegg må brukeren vise en fin "tone" på foraene, i den forstand at man opptrer saklig og viser respekt for andre brukere og deres meninger. Den som blir kåret til Årets OddsNetter vinner NOK 5.000 og en flott pokal, og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".