Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Longshots og ValueBets i Engelsk Cup

Skrevet av: RAB 20.09.2016 15:42

Det er duket for tredje runde i den Engelske Ligacupen, i den anledning har vi sett på mulige cupbomber i kveld, i tillegg til andre kamper som har fått relativt god odds hos mange bookmakere. Totalt har vi fem tips, fordelt på tre longshots og to noe sikrere kamper.

LONGSHOTS

Bournemouth v Preston

Bournemouth tok seg videre til 16-delsfinalene da de slo Morecambe 2-1 på bortebane. Et resultat som er veldig lite overbevisende med tanke på at Morecambe spiller helt nede i League Two. Denne runden er det Preston som står for tur. Joshua King og Bournemouth møter det som skal være et betydelig bedre lag og som per dags dato spiller i Championship. Bournemout bør på ingen måte undervurdere motstanden. Bournemouth er overhodet ikke noen gedigen favoritt her, likevell ser det ut til at de har planer om å forandre en del på laget til denne kampen. Preston kommer også til å gjøre det, men da for å slå tilbake sterkt etter et fryktelig resultat i helgen som var.

Hos bet365 får man hele 7.50 på Preston seier, og det kan fort være at det er her det smeller en liten bombe i kveld.

Preston 7.50

 

Everton v Norwich

En kamp mellom to lag som har åpnet sesongen på ypperlig vis. Everton ligger på en imponerende 2.plass i Premier League, og er foreløpig ubeseiret etter fem runder. Norwich besitter samme posisjon på nest øverste nivå i England etter åtte runder. Åtte kamper unnagjort og ett nederlag sålangt, absolutt en godkjent sesongstart for opprykksjagende Norwich.

Norwich har flere spillere med kamper og erfarinf fra Premier League, og det er ikke tvil om at de kjenner til nivået. De kommer til å kjempe med nebb og klør for å slå Everton ut av cupen i kveld. Igjen er det en mer åpen kamp enn det oddsen tilsier, og derfor spilles nettopp The Canaries i denne kampen.

Norwich 8.00
 

Newcastle v Wolverhampton

Den siste kampen på longshot-programmet er en ren Championshipduell. Newcastle spiller hjemme mot Wolverhampton, akkurat som de gjorde for tre dager siden. Da var det ulvene som tok alle tre poengene etter en sterk 2-0 seier. Newcastle er nok ute etter å revensjere tapet, men til bare 1.50 ser det spillet lite aktuelt ut. De har vært veldig ustabile denne sesongen og kan fort finne på å tape for andre gang på bare tre dager når lagene igjen møtes på St. Jamess Park.

Wolverhampton 7.50

 

«ValueBets»
 

Til slutt har vi to spill som vi mener har god verdi denne tirsdagskvelden. Vi setter vår lit til Londonlagene Arsenal og Chelsea.
 

En kamp man kanskje ser for seg at det kan smelle i dag er nettopp når Forest tar i mot The Gunners. Dessverre får Nottingham Forest bare rundt 5 i odds, samtidig som de røde fra Nord-London får en ganske fin odds på 1.62. Dette er en kamp Arsenal vinner før fulltid 8 av 10 ganger, og dette burde absolutt spilles til denne oddsen.

Arsenal 1.62
 

Chelsea på sin side møter Leicester på King Power Stadium. Det blir ingen enkel kamp, men det forventes at de stiller et veldig solid lag til kveldens kamp. Leicester burde på sin side tenke på å rulere på laget, ettersom de har et heftig kampprogram fremover. Om de kommer til å gjøre det, er på ingen måte sikkert. Uansett hvilket lag de stiller, vil Chelsea være favoritten. Derfor settes det noen kroner på Chelsea til å vinne borte mot Leicester.

Chelsea 1.92

 

Klikk på oddsen for å bli videresendt til bookmaker som tilbyr oddsen.

 

Vi anbefaler også å sjekke ut forumet og innleggene til flere Oddsnettere. Mange med mye kunnskap, solide tips og høy treffprosent!