Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

MandagsTips

Skrevet av: RAB 12.09.2016 14:10

Det er en blandet meny vi blir servert mandagskveld, med blant annet Norsk OBOS-liga, Premier League og Serie A. Vi har kommet med noen analyser og tips i kampene som går i disse ligaene, tre stykker i tallet og vi sikter mot å tjene noen kroner.

Hødd v Fredrikstad

Vi starter hjemme i Norge med det som virkelig er en skjebnekamp i kampen for tilværelsen i OBOS-ligaen. Ingen av lagene kan tape denne kampen, det er rett og slett en god gammeldags «sekspoengskamp». Begge lag står med 27 poeng og har bare to poeng ned til 13.plassen, som betyr nedrykk og spill i andre divisjon i 2017. Hødd er solide på hjemmebane og har tatt 26 av sine 27 poeng på Høddvoll. Det skal sies at de har levd veldig på kanten de siste kampene, med en heldig seier mot Kristiansund og en snuoperasjon mot et formsvakt Levanger. Etter dette gikk de altså på en skikkelig smell mot Ull/kisa da de tapte 8-3. Fredrikstad på sin side har virkelig fått opp dampen mot slutten av sesongen og står med 10 poeng på sine fire siste kamper. Det er en veldig åpen kamp og kanskje blir begge lag preget av stundens alvor. Kynisme og forsvarspill blir viktig for begge lag, og da kanskje særlig Fredrikstad som er på bortebane. Kampen er helt åpen og umulig å spå, skulle man tippet noe resultat, ville en U til 3.40 være høyaktuelt, men OddsNet lander på U3.5 Mål totalt. Guts har priset dette til hele 1.40. Det har blitt scoret over 3.5 mål i bare 3 av de 20 siste kampene Hødd har spilt på hjemmebane.
 

Under 3.5 Mål   @1.40 (8u)
 

Spill her


 

Empoli v Crotone

Vi går videre til nok et bunnoppgjør denne mandagen, men i Serie A er det bare spilt to serierunder, så det gjenstår å se om disse lagene vil komme til å kjempe i nedrykksumpa i Serie A denne sesongen. Det bør bli veldig jevnt mellom disse to lagene i kveld. Faktisk har Empoli bare vunnet ett av de siste 9 oppgjørene mot Crotone. Det som taler for Empoli er at de er et godt hjemmelag, samtidig som Crotone ikke leverer like sterkt på bortebane. Til for Empolis hjemmestatistikk, så har de sett ut til å slite i starten av sesongen. Crotone på sin side har faktisk sett bra ut, men har hatt en tendens til å rakne mot slutten av kampene. Vi spår altså en jevn kamp, derfor ser Crotone+0.5 til 2.35 ut som et veldig godt spill. Unibet tilbyr denne oddsen og Bet365 har livestream på den om du har lyst å følge kampen.
 

Crotone +0.5  @2.35 (5u)
 

Spill her
 

Se kampen her

Sunderland v Everton

Dagens tredje og siste tips er i en av de mer interessante kampene denne dagen, litt fordi det er Premier League, men også mye grunnet at det er den siste muligheten for mange Fantasy-managere å karre til seg de siste poengene denne runden. Everton er i denne kampen priset veldig høyt, de får hele 2.16 hos NordicBet, det til tross for at de har virket relativt sterke i serieåpningn. Everton har forsterket under sommerens overgangsvindu, i tillegg til å besitte ganske mange klassespillere allerede med blant annet Leighton Baines og Romelu Lukaku. Sunderland har også et spennende lag på gang med flere gode og kreative spillere, men det blir liksom aldri noe skikkelig ut av dette Sunderland-laget. Det blir nok tøft for Sunderland å møte Lukaku, Bolasie, Mirallas og Barkley som trolig kommer til å være Evertons nøkkelmenn fremover på banen. I tillegg har The Toffees en Joker i Deloufeu som kanskje starter, men også kan komme inn og briljere i sluttminuttene. Forsvarsrekka ser også solid ut med nysigneringen Williams sammen med Jagielka i midtforsvaret. Det er rett og slett for god odds på Everton i dag til at vi kan la være å spille det. Spillet er på ingen måte sikkert, men har det mange spillere liker å kalle «verdi».
 

Everton 2.16  (5u)
 

Spill her
 

Det kan være noen odds har endret seg siden innlegget ble skrevet.

 

-Iver