Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

PL Fantasy: Ukens Tips

Skrevet av: RAB 09.09.2016 11:46

Runde 4 i Premier League sparkes i gang lørdag klokken 13.30 med intet mindre enn et Manchester derby! Mange fortviler over Agueros skade, da særlig med tanke på Fantasy PL. Til tross for dette er det enda mange spillere som kan sanke poeng, vi har sett på H2H-duellene hos Guts og plukket ut de spillerene vi mener du bør sette pengene dine på.

Kane v Bellerin

Tottenham spiller bort mot Stoke og Arsenal møter Southampton hjemme. Kane ser sliten ut og virker ikke å være i den scoringsformen som tidligere. Han hadde et dårlig EM og har fått en dårlig start på sesongen. Bellerin virker å fortsette i samme spor som i fjor. Han er solid og løper mye og fryktelig fort. Spanjolen noterte seg for assist mot Watford og mot Southampton har Arsenal gode muligheter til å holde nullen. Kane sin eneste mulighet for å slå Bellerin, er om han scorer mål eller noterer seg for målgivende, noe som er mindre sannsynlig enn at Arsenal holder tett bakover mot Southampton som har sett svake ut denne sesongen.

Bellerin 1.87

Payet v Cazorla

Fjorårets store stjerne møter Arsenals lille spanjol til duell denne runden. Dimitri Payet har spilt lite i starten av sesongen og har slitt med en liten skade. Bilic har uttalt at han forventer at franskmannen skinner i den neste kampen, men det er ikke rett frem at det skal gå på skinner fra starten av for fjorårets store spiller i PL. Cazorla på sin side var veldig god forrige kamp, i tillegg er han aktuell på dødball, der han ofte tar frispark og cornere. I tillegg er han nå fast fra ellevemeteren når han spiller. Payet på sin side kommer bak både Noble og Carroll når West Ham får tildelt straffe. West Ham møter Watford og bør vinne den kampen, men Cazorla får veldig god odds i denne tette duellen. Derfor lander vi på spanjolen i denne duellen.

Cazorla 2.10

 

Sterling v Martial

En av tre Machester-dueller i Fantasy-PL denne runden. Sterling har blomstret under Pep og ting ser virkelig ut å stemme for den unge engelskmannen. Oppgjøret mellom de lysblå og røde fra Manchester kommer til å bli en thriller og uhyre spenende. Sterling har vært for god i det siste til at vi kan velge han vekk i denne duellen.

Sterling 1.87

De Bruyne v Rooney

Ny duell i Manchester-derbyet. De Bruyne har som Sterling åpnet sesongen overbevisende. De to sammen med Aguero har sett farlige ut. Aguero er ute i tre kamper, noe som betyr at De Bruyne får et større ansvar og kanskje enda flere sjanser. Det spekuleres i om Pep kanskje velger å starte med den belgiske midtbanespilleren i en «falsk nier»-rolle. Med dødballfoten til De Bruyne og en eventuell fremskutt rolle på laget, lukter det poeng på denne mannen i runde 4. Rooney på sin side går i motsatt retning, han ser tregere ut og virker å gå mot sine siste dager som fotballspiller på toppnivå. Vansklig å se for seg hvordan legenden skal kunne klare å sanke så fryktelig med poeng i denne kampen, men Rooney er Rooney og han elsker disse kampene, så avskrive han kommer vi aldri til å gjøre. Dessverre må vi se på harde fakta, Rooney tar ikke lenger straffer, spiller ikke spiss og er oppført som angrepsspiller på Fantasy. De bruyne må spilles i denne duellen.

De Bruyne 1.87

Sanchez v Ibrahimovic

Alexis Sanchez strålte borte mot Watford, sammen med Øzil blomstrer Chileneren og mot Southampton er det gode sjanser for at vi ser han på scoringslisten igjen. Zlatan får en tøff kamp mot Manchester City, men vi sr ikke bort fra at han noterer seg for en scoring. Zlatan-scoring i en så stor kamp, det må man jo bare forvente. Likevel er det ikke en scoring vil gjøre susen for svensken i denne duellen. Sanchez kan finne på å score et par mål, eller notere seg for et par målgivende. Det er heller ikke umulig at begge spillere ender opp med to poeng, i så fall får vi pengene tilbake.

Sanchez 1.75

Silva v De Gea

Silva var fantastisk mot Belgia da Spania vant 2-0. Han følgte opp med to scoringer mot lille Liechtenstein og har nok en god følelse før Manchester-derbyet. Den så og si eneste måten De Gea kan vinne denne duellen, er om han holder nullen. Ser man på Oddsen for at United holder nullen, er den 2.80 som altså betyr at det er lite sannsynlig at de røde djevelene får en smultring når de tar imot City. Silva får bra odds til å være midtbanespille mot keeper, dermed spiller vi dette som det siste av seks spill på denne rundens Fantasy dueller!

Silva 1.70

Trykk her for å spille på Fantasy-duellene til Guts

-Iver