Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

PL Fantasy: Ukens Tips

Skrevet av: RAB 19.08.2016 13:47

Guts har lansert odds på fantasy Premier League, i den anledning har vi sett på helgens H2H-dueller og kommet med noen tips til hvilke spillere man bør sette pengene sine på denne runden.

Allerede fredag kveld skal rundens første kampen spilles når Machester United tar i mot Southampton hjemme på Old Trafford. Vi har holdt oss unna fantasy-spillene i denne kampen, ettersom de virker tilsynelatende åpne. Zlatan mot Aguero og Fellaini mot redmond er blant tilbudene.
 

Vi beveger oss videre til lørdagen for det første tipset. Manchester City møter Stoke på Brittania, selv om det kan bli en tøff kamp, er David Silva valgt ut i den første duellen. Spanjolen startet forrige kamp og fikk tre poeng ettersom han ble byttet ut før Sunderland scoret. I midtuken scoret han det første av fem mål borte mot Steua Bucuresti. Denne runden er han og Riyad Mahrez i duell, Mahrez møter Arsenal og får bare 1.65. Begge får tøff motstand, men Silva bør ha sjansen til å sanke noen poeng mot Stoke. David Silva spilles altså til 2.15 mot Mahrez.
 

Det neste spillet får også over 2 i odds, nemlig at Diego Costa slår Toby Alderweireld til hele 2.10. Det forventes kanskje at Spurs skal holde nullen mot Crystal Palace, men det er absolutt ingen selvfølge. Diego Costa var god forrige kamp, selv om han kanskje burde blitt sendt av banen før han scoret vinnermålet. Costa og Chelsea møter Watford borte, mulighetene for å få poeng er uten tvil til stede, i tillegg er Alderweireld veldig avhengig av at Spurs holder nullen om han skal sanke flere poeng enn Costa.
 

Spillet med lavest odds blir Eden Hazard til å slå Erik Lamela. Belgieren får 1.65, men det ser allikevel ut som et bra spill med litt verdi. Hazard er i veldig god form og ser ut til å kunne få en kjempesesong. Lamela er ingen smågutt han heller, men i den formen Hazard ser ut til å være i, må han nesten spilles i denne duellen.


Til slutt har vi duellen mellom Danny Drinkwater og Adama Diomande. Nordmannen får 1.87 i odds hos Guts. I denne runden ser jeg på denne duellen som et av de beste spillene. Drinkwater skal møte Arsenal som er revansjesugne etter en dårlig åpning hjemme mot Liverpool. At Drinkwater noterer seg for assist eller mål i denne kampen, er lite sannsynlig, men at han får et gult kort skal man ikke se bort fra. Diomande på sin side vil mest sannsylig starte kampen og kanskje også spille 90 minutt som han gjorde forrige helg. Hull møter swansea, som kan bli en ganske åpen og potensielt målrik kamp. Dio virker å være på hugget og en målgivende eller et mål er på ingen måte usannsynlig. ¨
 

Spillene er kun gyldige dersom begge spillere starter kampen. Dersom en av de ikke starten kampen, vil man få innsatsen refundert.

 

TIPS:

Costa v Alderweireld

Costa 2.10 (4u)
 

Mahrez v Silva

Silva 2.15 (4u)
 

Hazard v Lamela

Hazard 1.65 (5u)
 

Drinkwater v Diomande

Diomande 1.87 (6u)

Klikk her for å se oddsen på Fantasy Premier League gameweek 2

-Iver