Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tips og Tanker: Premier League

Skrevet av: RAB 12.08.2016 15:32


Vi venter nå spent på det som kanskje kan bli en av de mest spennende sesongene i Premier League på mange år! Alle storlagene mobiliserer for å komme sterkt tilbake etter en dårlig sesong i fjor, og det er ikke tvil om at både Tottenham og Leicester skal få slite med å komme blant de fire beste. Vi har gjort oss opp noen meninger og komt med tips til kampene som går i helgen, i tillegg til noen fine sesongspill.

Leicester åpner sesongen borte mot Hull. Tittelforsvareren får hele 2 i odds og det burde egentlig være en no-brainer. Leicester har blitt eksperter på å være underdogs, men i denne kampen møter de et nyopprykket Hull-lag som spiller hjemme i serieåpningen. To i odds er absolutt spillbart, men at det blir mål i kampen føles mer sikkert enn at Leicester vinner. Bautaen Huth er ute med skade, Hull har Diomande og Hernandez på topp og i andre enden ser Vardy fortsatt ut til å være i lovende scoringsform. Over 2 mål asian prøves derfor hos Unibet til solide 1.72.   (5u)
 

Klokken 16:00 skal hele 5 kamper spilles, vi har sett oss ut et spill i en av disse kampene, nemlig Crystal Palace mot WBA. Egentlig en kamp som kan bli ganske tørr, men sesongåpningene i Premier League har en tendens til å bli målrike. Dette spillet kan leve til siste spark på ballen, men også være avgjort på fem minutter. Det settes penger på over 1.25 mål hos unibet, til en veldig fristende odds på 1.34. Det ender veldig sjeldent 0-0 i serieåpninger i Premier League, sist gang var i 2012 da Arsenal og Sunderland spilte uavgjort på Emirates. Spådomen er at dersom det første kommer, kommer også det andre. (8u)
 

Senere på dagen skal City i aksjon, en kamp som city skal og bør vinne. Dessverre er også bookmakerene enig og Manchester City får dermed en lite spillbar odds. Dagen etter derimot er det de røde fra Manchester som virkelig ser ut til å ha verdi. Manchester United spiller borte mot Bournemouth, et lag som sikkert må kjempe for å holde plassen sin i den øverste divisjonen i år. Bortelaget til 1.95 er et spill som absolutt anbefales. (5u)

 

Londonlag i toppen

For sesongen sin del har vi tre tips der også. To av de er hvem som kommer blant de fire beste denne sesongen. Lagene som settes penger på her er fra London og spiller ikke i hvite drakter. Med andre ord så har vi Arsenal og Chelsea til å ende opp blant de fire beste. Arsenal blir omtalt som den evige firer, men brøt forrige sesong forbannelsen med det som til slutt var en litt skuffende 2.plass for The Gunners. De rødkledde fra Nord-London har fordelen av at de er samspilt og har et veldig solid lag for øyeblikket. Med et par signeringer blir de å regne med helt i toppen. Chelsea på sin side forventes å slå kraftig tilbake etter den skuffende sesongen i fjor. Conte er hentet inn for å styre skuta og stjernespiller Eden Hazard har begynt å skinne igjen etter en mørk fjorårssesong.  Begge lag ser veldig bra ut og å ikke ende topp fire vil være en enorm skuffelse for begge lag.
 

Chelsea 1-4  @ 1.50  (8u)
Arsenal 1-4  @ 1.60  (8u)

 

Boro I PL 17/18?

Middlesbrough er et av de nyopprykkede lagene i årets Premier League-sesong. Laget har en del spillere som typisk kjemper mot nedrykk i PL og vet hva det går til den kommende sesongen. Laget ser bra ut og har muligheten til å overraske med spillere som Ramirez, Valdes og innlånte Soldado!  Med andre ord så er det gode muligheter for at The Smoggies holder seg i PL, derfor spilles fem units på Middlesbrough "not to be relegated" til 1.40i odds!

 

 

 Unitsyystem: 1-8 units

 

 

 

 -Iver Vattøy