Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Breddeball, Championship og Treningskamp!

Skrevet av: RAB 05.08.2016 14:03


Sesongstart i de største ligaene nærmer seg med stormskritt. Det merkes når man tar en titt på kampmenyen for fredagskvelden. Det spilles kamper på øverste nivå i Norge, Sverige og Danmark, mens Fulham møter Newcastle på Craven Cottage i Championship. Flere avdelinger i 3.divisjon tar fatt på Høstsesongen etter sommerpausen og for de mindre populære ligaene rundt om i Europa starter sesongen for fullt.

Jeg har sett litt nærmere på kampene og kommet frem til fem tips for fredagens kamper.

 Først ut er møtet mellom Viking og Arsenal. Viking har et tett kampprogram og skal spille seriekamp allerede søndag kveld. Det er forventet at Viking stiller et bra lag, men at det vil gjøres mange endringer utover i kampen. Arsenal på sin side stiller mannsterkt og har med seg alle de store stjernene på laget, med unntak av Ozil. I treningskamper sitter som regel målene ganske løst i luften og det settes derfor noen units på over 3 mål (asian) i denne kampen. Hos Unibet får man 1.64 i odds på dette spillet. Arsenal -1.75 er også et spill som prøves til 1.69 i odds. Med det laget Arsenal ser ut til å stille, skal de enkelt og greit slå et mye svakere Vikinglag.
 

Vi holder oss innenfor landegrensene og tar en titt ned i de lavere divisjonene og såkalt «breddeball» til det neste spillet. I 3.divisjon avd. 8, møtes Spjelkavik og Rollon. Spjelkavik skal etter alle solemerker ta alle poengene i denne kampen, men hos NordicBet får man dessverre bare 1.20 på ren seier. Et 0-1 Handicapspill er det lengste NordicBet vil strekke seg, og igjen blir det veldig lavt med bare 1.39 i odds.  Derfor prøves under 3.5 mål til 2.28 i odds. Begge lag har endt under 3.5 mål i 8 av sine 14 kamper og det skal være gode muligheter for at det skjer også i dag. Handicapspillet er bra, men jeg anser underspillet til å ha mer verdi. Merk at Unibet ofte kommer med odds på 3.div en time før kampene, og de er som regel ørlite høyere enn NordicBet.
 

I Championship smeller det når Fulham og Newcastle barker sammen klokken 20.45. Det er åpningskampen i serien og begge lag vil gjerne starte sesongen best mulig. Newcastle har beholdt veldig mange av spillerene fra i fjor og har i tillegg hentet inn forsterkninger, senest Mohamed Diame. Diamè er ikke klar til denne kampen, men Newcastle stiller sterkt mot det som kan karakteriseres som et greit Fulham lag. Allikevel er Fulham hjemme, det er første kamp i serien og ingen vet egentlig helt hvor lagene står. Jeg tror det blir en jevn kamp mellom lagene og en litt typisk «ta og føle på»kamp i første serierunde. Derfor spilles Fulham+0.5 til 1.82 og under 3 mål (asian) til 1.50 i denne kampen. Dobbelsjanse til Fulham har veldig god odds, det er en kamp som kan gå begge veier, selv om Newcastle har det beste laget på papiret.
 

Ellers er det full rulle i Fransk Ligue 2 også, ingen tips derfra idag, men absolutt en liga der underspill anbefales.
 

TIPS

Viking-Arsenal

Over 3 mål (asian):

1.62 (Unibet)

6 units

Arsenal -1.75:

1.69 (Unibet)

4 units

Spjelkavik-Rollon

Under 3.5 mål:

2.28 (NordicBet)

3 units

Fulham-Newcastle

Fulham+ 0.5:

1.82 (Unibet)

5 units

Under 3 mål (asian):

1.50 (Unibet)

6 units

 

Unitsystem: 1-8

 

-Iver Vattøy

http://bettin.gs/IverVattoy