Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNet-tipser 2015: Frankie P

Skrevet av: OddsNet 07.01.2016 11:40

For tredje år på rad - og fjerde gang totalt - kårer vi tenniseksperten Frankie P til Årets OddsNetter. I premie venter det kr 5.000 og en flott pokal!

Når vi skulle kåre Årets OddsNet-tipser 2015 endte vi denne gangen opp med nesten dødt løp mellom Frankie og "bluebird". Frankie postet i løpet av fjoråret 434 OddsNetspill og oppnådde 106 i tilbakebetalingsprosent (TBP), mens bluebird postet 159 OddsNetspill og fikk 112,5 i TBP. Frankies nesten 3 ganger så mange OddsNetspill måtte altså veies opp mot bluebirds bedre TBP. Det som vippet det i Frankies favør var nok at han var aktiv gjennom hele året med minst 10 OddsNetspill hver eneste måned. Dette i motsetning til bluebird som var veldig lite aktiv i starten på året, og de fleste av hans spill kom i årets siste 5 måneder. Vi håper på en ny spennende "duell" mellom disse i år, og at andre kanskje også kan komme og ta opp kampen!

Totalt ble forøvrig det postet 614 OddsNetspill i 2015 og TBP for disse endte på 106,98%.

Her er full oversikt over tidligere vinnere av våre kåringer: http://www.oddsnet.com/default/page/view/i/41

For "nye lesere" følger her noe mer informasjon om om OddsNetspill og OddsNet-tipsere:

* OddsNetspill er de oddstips som postes på foraene av våre offisielle OddsNet-tipsere og i tillegg merkes med "OddsNetspill" i overskriften. Her kan dere se hvem som er aktive og offisielle OddsNet-tipsere akkurat nå.

* OddsNetspillene går inn i OddsNets regnskap og alle OddsNetspill fra oppstarten i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.

* Hittil er det postet over 19.000 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 109. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake ca 109 kroner for hver hundrelapp man satset.

* OddsNetspill kan bare settes hos de spillselskaper det er linket til i toppraden på OddsNet.com. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.

* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel.

Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.