Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNetter 2015: "keg"

Skrevet av: BT Karlsen 06.01.2016 11:43

Brukeren "keg" var en av våre mest ivrige tipsere gjennom hele fjoråret, og viste også et stort engasjement utover sine gode tips. Juryen har derfor kåret "keg" til "Årets OddsNetter 2015", og han vinner dermed kr 5.000 på konto hos Skrill samt en flott pokal!

"keg" har vært OddsNet-bruker i mange år, men etter noen stille år er det først de siste par årene han virkelig har gjort seg positivt bemerket.
For det meste er det trav "keg" tipser om og engasjerer seg i, men han har også vist god teft og kunnskap om fotball gjennom mange gode tips derfra, som resulterte i plusstall i regnskapet.

Hans engasjement utover bare det å komme med rene tips er noe vi setter stor pris på og teller positivt inn i denne kåringen. "keg" bidrar ofte med resultater og egne referater, som gir leserne verdifull informasjon og innsikt.
"keg" ble kåret til "Månedens OddsNetter" for februar i 2015, og holdt koken jevnt gjennom hele året på en meget imponerende måte.

Vi gratulerer "keg" så mye med den velfortjente tittelen "Årets OddsNetter 2015"!

I morgen vil "Årets OddsNet-tipser 2015" presenteres.

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000  inn på spillekonto hos Skrill og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Husk på og resultere dine spill! 
Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2015 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Skrill i tillegg til en flott pokal!

Årets OddsNetter
Dette er en hederspris som går til den brukeren vi mener har bidratt mest på OddsNet i løpet av året. Bidrag kan ha blitt ytt i form av tips og informasjon på foraene, resultatoppdateringer eller ved utarbeidelse av Spilleguider. I tillegg må brukeren vise en fin "tone" på foraene, i den forstand at man opptrer saklig og viser respekt for andre brukere og deres meninger. Den som blir kåret til Årets OddsNetter vinner NOK 5.000 og en flott pokal, og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".