Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ny høst med "Skal vi danse"

Skrevet av: OddsNet 14.08.2009 19:23

Det begynner å bli en sikkert høsttegn at TV2 lanserer sin satsing på Skal vi danse. For oss i oddsbransjen gir det store utfordringer å skulle diske opp odds på ulike kjendiser som vi tross alt kjenner lite til fra parketten. Vi i NordicBet har tatt utfordringen på strak arm og har allerede lansert våre vinnerodds.

Pia Lykke og Kristian Ødegård skal lose oss gjennom årets sending av Skal vi danse på TV2. Første sending går av stabelen fredag 19. september og årets deltakere er en fin miks hvor vi har endt opp med å plassere TV2s sportsanker Carsten Skjelbreid øverst på våre oddslister. Det blir nok en jevn konkurranse og vi ser for oss at Elin Tvedt kan bli tøffeste utfordrer for Skjelbreid. Helt nederst på lista finner vi Svein Østvik som vi tror kan bli for mye klovn i dette selskapet.

NordicBets odds på de ulike deltakerne:
1.Carsten Skjelbreid 4.00
2.Elin Tvedt 5.00
3.Triana Iglesias 6.00
4. Mia Gundersen Leliënhof 6.25
5. Jan Thomas 9.00
6 .Ellen Arnstad 10,00
7 .Hallvard Flatland 14.00
8 .Margrethe Røed 15.00
9 .Anita Valen Di Vries 16.00
10. Ole Klemetsen 17,00
11. Svein Østvik 20.00

Her følger vår kommentar til de ulike deltakernes vinnersjanser:

1. Carstsen Skjelbreid har glimt i øyet og vi tror han er den som kan kapre flest damehjerter blant gutta og det tror vi kan holde langt. Han ser relativt fit ut og vi tror han kan nå relativt langt i denne konkurransen og utroper han som vår favoritt. Vi tror han liker å være i manesjen og at han vil legge ned en betydelig innsats for å bli kronet til årets danseløve.

2. Elin Tvedt holder god fysisk standard og at hun er å regne med helt i teten. Vi tror også hun får fram en fin side av seg selv og at hun er å se blant favorittene. Hun har ikke vært så mye i media den siste tiden og det kan spille fint inn da det kan gi henne energi og gnist til å gi alt i denne konkurransen.

3. Triana Iglesias har et utseende de fleste menn liker og som de fleste damer misunner. Om hun har den sjarmen som skal til er vi usikker på, men at vi tror hun kan ha bra rytmer og en fysikk til å kjempe seg fram til en finale. Hun er jo ikke typisk norsk og det kan nok slå litt begge veier, men vi tror Triana henger med et godt stykke

4. Mia Gundersen Leliënhof har stor erfaring fra scene og fra å være i rampelyset og vil tjene på det. Hun har en stor stjerne i folket, vi er dog litt skeptisk til om hun er atletisk nok til å hevde seg helt inn og vinne hele showet. Vi avskriver henne ikke selv om det er endel fysiske ting som må klaffe i overkant bra for henne for å vinne dette.
5. Jan Thomas har en flott kropp ( hardt å innrømme for vår oddsetter),og han har en humor folket kan leve med. Vi tror han kan nå relativt langt og er en av outsiderne, men vi rangerer han nede på en femteplass litt bak Mia. Jan Thomas kan nok dra en del stemmer også fra mannlige fans som vil være hissige på å stemme han frem. Det blir spennende å se om han får nok tempo på beina for Jan Thomas er ingen ungfole lenger selv om hans kjære nok er med å holde han fit så det holder.

6. Ellen Arnstad er i god fysisk form og bør kunne være en dame som står distansen. Vi tror hun har ok fysiske ferdigheter og ok med sjarme, men ender ikke med å være helt i fistel når vi skal vurdere hennes vinnersjanser.

7. Margrethe Røed er kjent fra barne tv. Litt ubeskrevet blad sammenlignet med noen av de andre. Det kan være positivt siden man aldri har rukket å bli lei av henne,og greier hun å vise sider som er gode kan hun tjene på det. Tiltross for å virke ganske lett på foten har vi kanskje ikke den helt store troa mot en del mer erfarne folk i manesjen.

8. Hallvard Flatland har vært i hardt vær de siste ti årene og er vel litt over the hill som folkets mann. Han holder seg bra og har sin sjarme, men vi tviler på at han er å finne i noen finale når folket skal bestemme. Spørs også om det fysiske strekker til når alt kommer til alt. Har en flott dansepartner i Alexandra Kakurina , som vi tror kan bidra til at Flatland drar litt ekstra stemmer.

9. Anita Valen de Vries er kjent som en tempramangsfull dame på sykkelsetet. Vi tror ikke hun er den som er mest vant i slike situasjoner, og selv om det fysiske er rimelig inntakt spørs det om mange år på sykkelsetet har gjort henne myk og smidig nok til å fly over parketten. Trolig en ærgjerrig dame som vil gjøre sitt, men denne gangen tror vi ikke det vil holde helt inn.

10. Ole Klemetsen bør ha bra fysikk, men spørsmålet er om han allikevel er lett nok på tå i en slik konkurranse. Han er nok en som har vokst litt i folks øyne de siste åra, men vi tror enda han ikke er den som appelerer til de riktige seerne i denne sammeheng. Vi tror Ole kan henge med en stund, men ser ingen vinner i han denne gang.

11. Svein Østvik kan sikkert nå et stykke om han skrur på max sjarme. Rent fysisk skal han ha nok energi, men spørsmålet blir om han greier å genere energien på en slik måte at han får stemmer. Han kan ikke avskrives helt for veien fra klovn til helt nødvendigvis er ikke så lang...

Vi ønsker alle lykke til med årets sending og måtte den beste danseren vinne. Nordicbet følger opp utover høsten og vil vurdere de ulikes innsats og oddsette programmet helt til vi står igjen med en vinner.
Link til de ferskeste Skal vi danse odds finnes her:

http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=2460