Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tippeligatips fra Betfair

Skrevet av: BT Karlsen 15.08.2009 09:47

BetfairNorge ønsker igjen å komme med noen spillforslag før helgas runde i Tippeligaen.

Poengdeling på danskebåten?

Aalesund er i sannhetens navn et 'jo-jo'-lag av dimensjoner, de kan gå fra et glitrende resultat til det helt håpløse. Først presterte Aafk å tape 3-0 for Stabæk i serien, for så å slå samme laget 3-1 i cupen noen dager senere. Nøkkelen her er nok hjemmebanefordelen ettersom de trives svært godt hjemme på Colorline Stadion, og kun har tapt tre av 10 kamper der denne sesongen.   
Odd har gått fra uovervinnelige på hjemmebane og vinner aldri på bortebane til de siste kampene i serien å ikke vinne hjemme, men få med seg to borteseire på rad! Nå skal vi heller ikke glemme 5-1 over Brann i cupen, men det er jo Brann i et lite nøtteskall, det er enten himmel eller helvete i Bergen, aldri noe midt i mellom. Men det er jo for så vidt greit - skal man tape så kan man like gjerne gjøre det med stil! Men tilbake til Odd, de har rett nok bare vunnet to bortekamper i år, men de har også bare tapt to. Det betyr at hele 6 ganger har de gått av banen med poengdeling på fremmed gress.   
Innbyrdes så var vårens kamp mellom lagene noe spesiell. Aafk tok en tidlig 2-0 ledelse på Skien, men Odd kom sterkt tilbake og vant til slutt med 4-2. At hjemmelaget vinner har da også vært mantraet når disse to lagene møtes for på de 12 siste årene har ikke bortelaget vunnet noen kamper og kun to kamper har endt med poengdeling (Odd fikk med seg en seier på bortebane i 2007 i en treningskamp). Uavgjort til en odds på rundt 3.55 må sies å være fristende i en kamp som ser svært åpen ut, og det anbefales.     


Fugla flyr høyt på Ullevaal   

Det pleier å være jevnt når et av Norges største hatoppgjør spilles, og de siste 9 årene så står det 7-8-8 innbyrdes mellom VIF og LSK. Hjemmelaget Vålerenga kommer til oppgjøret med en elendig form i serien etter å ha tapt sine siste fem kamper, og på de siste tre så har de sluppet inn åtte mål uten å score ett eneste selv. Nå var det lyspunkter både i Europa League-kvalifiseringen med 1-0 borte mot PAOK og en 4-3 seier i cupen over et Tromsø-lag som spilte halve kampen med èn mann mindre.   
Lillestrøm ligger i faresonen for å rykke rett ned eller måtte spille kvalikk. Forrige kamp i serien så kom de tilbake fra å ligge under med 2-0 hjemme mot TIL, som også i denne kampen fikk èn mann utvist for så å slippe inn mål (Noen som ser en sammenheng her? Bare nordlendinger som ikke skjønner at det lønner seg å være 11 mann på banen for å vinne kamper?). LSK har bare èn seier på bortebane i år, men har likevel poeng i 50% av bortekampene sine.   
Innbyrdes så har LSK klart uavgjort eller seier i syv av de siste 10 kampene når VIF har vært hjemmelag. Anbefalingen på spill i denne kampen er LSK med et +0.25 Asian handicap. Dette vil si at halve innsatsen settes på Asian 0, slik at man får halvparten av pengene tilbake om det ender uavgjort, mens den andre halvparten settes på +0.5 Asian, slik at om LSK vinner eller spiller uavgjort så får man halve innsatsen ganget med oddsen, og den andre halvdelen av innsatsen tilbakebetalt.