Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgens EM-tips fra Unibet!

Skrevet av: Moderator 09.10.2015 16:19

Helgens tipspakke fra Unibet inneholder EM-kval, EM-kval og atter EM-kval. Er du enig med dem at det blir lite mål i Kroatia?

Unibet skriver:

Vi går inn i noen utrolig spennende dager for alle oss som er glade i det norske landslaget. Kampene mot Malta (10. okt)og Italia (13.okt) er de siste to hinderne før Norge kan bestille billetter til Frankrike og EM neste sommer. Med to poeng til gode på Kroatia er veien åpen for Norge, og vi kan avgjøre det helt selv. Her er 3 gode grunner for at Norge sikrer EM-billetten!

1. Norske spillere i flytsonen.

De norske spillerne har på tampen av årets sommer vist bedre og bedre form. Spillere som Berget, Henriksen, Tettey og Elabdellaoui har vist fantastisk form både på klubb- og landslag. I AZ har Henriksen siden nyttår scoret 16 ganger på 31 kamper, noe som er ekstremt bra for en midtbanespiller. Videre har vi spillere som Berget, som tidvis har herjet i europacup for Malmö, og som ikke minst avgjorde kampen mot Kroatia. Norge, og norsk fotball er i medvind, og det gir optimisme før de siste to kvalikkampene. Vi tror på mange mål mot Malta, så sjekk våre målscorerspill her - vi anbefaler et spill på Henriksen som målscorer til 2.95 i odds.


2. Kaos i Kroatia

Kroatia så lenge ut til å surfe inn til EM-plass, men etter at de snublet mot både Azerbaijan og tapte for oss er saken en helt annen. Tapet for våre menn var så hardt å svelge for det kroatiske forbundet, at de sparket Niko Kova. Prestasjonen de leverte mot Norge viste også at kampformen er langt unna for veldig mange av stjernene. Rakitic og Modric var langt unna det man er vant til, så mye av presset ligger nok på spesielt disse to. Nå venter Bulgaria hjemme i Zagreb og kun seier er godt nok her. Vi tørr ikke spå noe utfall her, selv om hjemmelaget er skyhøt favoritt. Vi tror det blir lite mål og setter noen kroner på under 2.5 mål til 1.89 i odds.


3. Italia kan bli klare før siste runde

Det aller største hinderet for Høgmos menn, er Italia i siste gruppespillskamp neste tirsdag. Det blir definitivt Høgmos største utfordring som landslagssjef og vi er minst avhengig av et poeng her hvis Kroatia tar poeng i morgendagens oppgjør mellom Kroatia - Bulgaria. Derfor blir oppgjøret Italia - Azerbaijan veldig interessant med norske øyne. Med seier her, vil Italia være klare for sluttspillet, noe som kanskje vil gjøre det enklere å møte Italia på Stadio Olimpico tirsdag 13. oktober. Vi tror Italia gjør jobben og forsøker et spill på over 2 mål til 1.84 i odds.

Vi gleder og gruer oss foran denne helgen. Forruten spenningen i Norges gruppe kan du også finne et stort utvalg av odds på kamper som; Tsjekkia - Tyrkia, Island - Latvia, Serbia - Portugal, Tyskland - Georgia og Polen - Irland.


Vi ønsker som alltid lykke til, og husk; Flaks er ingen tilfeldighet!