Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgens tippetips!

Skrevet av: Moderator 02.10.2015 18:13

Denne helgen er vårt fokus først og fremst rettet mot søndag, en dag som må omtales som SuperSøndag. Med 6 rivaloppgjør mellom noen av kontinentets største fotballklubber, er dette en søndag som tilhører sjeldenhetene.

Unibet markerer dette med spesialodds på kombinasjoner av disse kampene, i tillegg til at vi viser fire av kampene LIVEUnibet-TV!

Vi hopper direkte til søndag, og oppgjøret Everton-Liverpool;
Brendan Rodgers opplever et enormt press om dagen, og det begynner å bli mange røde fans som ønsker en ny sjef på Anfield. Aston Villa ble slått i forrige serierunde, men uavgjort mot sveitsiske Sion i Europa League er langt unna det som forventes. Alles øyne vil være rettet mot Rodgers, som vet at et tap mot erkerival Everton kan bli veldig kostbart.

Hjemmelaget på sin side har funnet formen, og har ikke tapt siden 0-2-tapet hjemme mot Manchester City. På tross av store skadeproblemer på sentrale spillere klarte de å snu kampen mot WBA i midtuken og sikret med det tre viktige bortepoeng. Lukaku har begynt å vise kjempeform, og gjestene må stoppe den belgiske landslagsspilleren dersom de skal ha håp om poeng.

Vi tror dette blir et klassisk og tett oppgjør på Goodison Park og setter noen kroner på uavgjort til 3,35 i odds

I Nord-London er det klart for et annet rivaloppgjør, Arsenal - Manchester United. Riktignok ikke et lokaloppgjør, men når noen av de store i England møtes, er det alltid spesielt. I Chempions League var det to ganske forskjellige opplevelser for disse lagene;

The Gunners rotet det ytterligere til for seg selv, med å tape 2-3 hjemme mot Olympiakos. Hjemmelaget sliter dessuten med en del skader og har så langt vist veldig variabel form på hjemmebane.

Manchester United på sin side hadde en god midtuke, der Wolfsburg gjestet Old Trafford. Tyskerne ble sendt hjem med 2-1-tap, og United gjennomførte en god kamp anført av en meget frisk Juan Mata. United har sakte, men sikkert fått i gang maskineriet og tar mange poeng, noe som har ført til tabelltopp. Med en Rooney som stadig blir bedre og bedre, er de røde djevlene nå et lag å regne med utover sesongen.

Hjemme på Emirates har ikke Wengers menn slått United siden 2011, og vi tror heller ikke det skjer i år. Vi setter våre kroner på borteseier til 3,75 i odds

I tillegg består denne SuperSøndagen av flere spennende toppoppgjør mellom noen av verdens desidert beste fotballklubber. Finn en liten oversikt nedenfor og besøk vår SuperSøndag-side der du kan lese mer om våre superkombinasjoner med forbedret odds!

SuperSøndag oversikt:
kl. 14:30 - Ajax - PSV
kl. 14:30 - Everton - Liverpool
kl. 17:00 - Arsenal - Manchester United 

kl. 17:30 - Bayern Munchen - Dortmund 
kl. 20:30 - Atletico Madrid - Real Madrid 
kl. 21:00 - PSG - Marseille 

Husk at Unibet-TV gir deg LIVE dekning av blandt annet; La LigaBundesliga, Serie A, Ligue 1 og Dansk Superliga.
 
Vi ønsker som alltid lykke til, og husk; Flaks er ingen tilfeldighet!