Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Braker sammen på Aker Stadion!

Skrevet av: Moderator 18.09.2015 18:37

En fantastisk fotballuke ble toppet av svært oppløftende prestasjoner fra de norske lagene i Europa League. Spesielt bra var Moldes 1-3 seier over Fenerbache i Istanbul. Det er et resultat som vil legges merke til og samtidig gi romsdalingene masse selvtillit, særlig inn mot helgens storkamp hjemme mot RBK.

Unibet slår på stortromma og tilbyr et vanvittig oddsutvalg fra fotballens verden. Helgen byr på mange godbiter og vi starter helgens runde i England, hvor det er klart for Londonderby mellom Chelsea - Arsenal.


 I motsetning til oss nordmenn har engelske fotballfans hatt en frustrerende uke ute på kontinentet. Chelsea som har sluppet inn flest mål i Premier League så langt, var eneste engelske lag med suksess i Champions League denne uken og hvem ville trodd det før sesongen?

Kampen på Stamford Bridge blir dermed en prøve for hjemmelaget som må starte å vinne fotballkamper dersom de skal henge med i toppen i år. Courtois, Oscar og Willian er ute, mens 'The Gunners' må klare seg uten Wilshere og Welbeck.

Med så mange ujevne prestasjoner fra begge lag er det vanskelig å spå noe utfall av kampen, men historisk sett er dette en kamp med få scoringer, så vi anbefaler derfor et spill på under 2,5 mål til 2,08 i odds.
 
På søndag skal lagene som forsvarer Norges ære i Europa møtes til duell på Aker Stadion, det er klart for Molde - Rosenborg. Molde imponerte langt utenfor våre landegrenser når de sjokkerte Fenerbache som for tiden leder den tyrkiske ligaen.

Rosenborg var også veldig nære en borteseier mot St. Etienne, men et unødvendig straffespark rett før slutt ødela litt for trønderne. Man skal uansett være veldig fornøyd med uavgjort, og den norske prestasjonen sett under ett.

Helgens kamp er ikke spennende i forhold til tabellplassering. RBK har 21 poeng ned til Molde, så dette er kun en kamp om ære og stolthet. Med den nyoppdagede formen til hjemmelaget er det igjen optimisme i Romsdal. De blåkledde har også opparbeidet seg et lite grep på trøndernes stolthet, og vi tror en hjemmeseier til 2,65 i odds er verdt et forsøk denne helgen.

Vi avslutter helgens runde i Spania. Barcelona - Levante på Nou Camp, en kamp du for øvrig kan se LIVE på Unibet-TV.

Hjemmelaget er skyhøy favoritt foran dette oppgjøret, og kun seier er godt nok. Dani Alves og Pique er ute for katalanerne, men det demper ikke forventingene før kampen. Historisk sett er også dette en kamp Barcelona vinner med mange mål, så vi setter noen kroner på over 4 mål til 1,78 i odds (pengene tilbake dersom det blir 4 mål i kampen)

Spenn deg fast for nok en fantastisk helg, med fotball i toppklasse. På Unibet-TV kan du i tillegg til La Liga se; Bundesliga, Ligue 1, Championship, Dansk Superliga og mye, mye mer! 

 
Vi ønsker som alltid lykke til, og husk; Flaks er ingen tilfeldighet!