Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter juni: "Ovechkin"

Skrevet av: BT Karlsen 08.07.2015 17:31

OddsNet premierer og hedrer hver måned en av våre brukere som vi mener har gjort seg fortjent til det. For juni falt valget vårt ned på "Ovechkin". Hans gode innsats den seneste tiden førte ham til topps i vår kåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Ovechkin" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

For hockeyinteresserte er Alexander Ovechkin et meget kjent navn.
For OddsNettere er brukeren "Ovechkin" også et velkjent navn, da han har vært aktiv på OddsNet over flere år og har utmerket seg gjennom gode tipsinnlegg og stabilt innbringende tips.
I det siste har han svært gledelig vært mer aktiv enn på lenge, og hans oppnår stadig fine tall med positiv TBP.
Det er nok ishockeyen som ligger Ovechkins tipserhjerte nærmest, men han glimter også til med fine fotballtips innimellom.
Det er på høy tid å takke og belønne "Ovechkin" for hans gode innsats, så vi har derfor kåret "Ovechkin" til "Månedens OddsNetter" for juni 2015, og håper vi er så heldige at vi får enda mer glede av hans kunnskap også i fremtiden!


Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i juni og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for juli ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under.
Her vil vi spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Skrill (Moneybookers) og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Husk på at du selv må resultere dine spill! Et oppdatert og ryddig ført regnskap er til glede både for deg selv og andre, og teller positivt med tanke på evt. kandidatur i våre kåringer.

Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2015 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Skrill (Moneybookers) i tillegg til en flott pokal!