Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helstads Tippeligatips

Skrevet av: BT Karlsen 25.05.2015 09:41

Thorstein Helstad er Tippeligaekspert hos ComeOn, hvor en kan finne hans tips foran hver Tippeligarunde. Denne gang mener han det er fin odds på Stabæk og Vålerenga.

Tipsene er hentet fra ComeOns tippetipssider

Stabæk - Rosenborg

Rosenborg er uten tvil årets klareste gullkandidat, og det spekuleres i om at de kan score 100 eller flere mål denne sesongen. Det er kanskje å ta i, all den tid rekorden er 69 mål på en Tippeliga-sesong og deles mellom Rosenborg og Vålerenga. Men at de kan ta rekorden, det virker mer sannsynlig.

Men hverken rekorden eller seriegullet kan de forvente å ta borte mot Stabæk, for dette er et toppoppgjør. Det er nummer en og nummer to på tabellen som møtes. Begge lag har imponert denne sesongen og begge lag står med kun ett tap så langt.

Rosenborg tapte nylig borte mot Mjøndalen, og Stabæks eneste tap denne sesongen var borte mot Odd. Rosenborg kom seg umiddelbart tilbake til seg selv og vasket teppet på Lerkendal med Sandefjord til 16. mai-kampen. Men så er det ingen som kan si at ikke Stabæk var gode borte mot Molde da de spilte 3-3 på Røkkeløkka heller.

Stabæk har en enormt bra treer foran som kan matche begge de to andre topplagene og Bob Bradley har et godt tak på Rosenborg. Helland er tilbake for Rosenborg og El Ghanassy er usikker for Stabæk. Det må tas med i vurderingen, men odds over 4.00 på Stabæk må prøves.
 

Sandefjord - Vålerenga

I mine øyne er Vålerenga favoritt. Jeg måtte sjekke dobbelt opp da jeg så oddsen. Sandefjord kommer fra hele seks strake tap, etter at de startet sesongen svært bra og kanskje litt over evne. Lars Bohinen forteller at han vil fortsette med taktikken sin og det tror jeg er naivt.

For i 3-5-2 systemet som Sandefjord spiller nå så blir det for lett for motstanderne å komme rundt på kantene og de blir for få spillere i forsvar når motstanderne ruller opp. Vi så flere ganger at Rosenborg fikk det lett under 16. mai-kampen. Forsvarerne har OK fart, men selv om Deshorn Brown mulig fortsatt er i Jamaica av private grunner, så har Vålerenga mye raske spillere som vil gjøre at det går for fort mellom beina på Sandefjord-forsvaret.

Vålerenga er og avhengig av å vinne slike kamper om de skal melde seg på helt i toppen. Kjetil Rekdal og hans menn kommer fra to gode opplevelser offensivt, men har også virret litt defensivt. Både i spill og lagoppstilling hvor kun Ruben Gabrielsen har vært fast i mai. Kjetil Wæhler slet litt med skade og Jonathan Tollås har vært inne i midtforsvaret. Det som er klart er at Kjetil Wæhler må tre opp som sjefen igjen, og det tror jeg han klarer.

Holder forsvaret noenlunde tett, og Vålerenga får i gang de raske spillerne sine på kantene så vinner Vålerenga denne kampen. Kjetil vet hvordan han skal ta sin gode venn Lars Bohinen og dette er rundens klart best spill!

Spill på Tippeligaen hos ComeOn!