Betsson: United favoritter!
Denne siden krever javascript
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betsson: United favoritter!

Skrevet av: Moderator 12.08.2009 12:01

Spillselskapet Betsson merker rekordomsetning på oddsspill foran årets Premier League sesong. Manchester United er favoritter til et nytt ligagull selv etter salget av Christiano Ronaldo!

United står til 2,75 ganger pengene for et nytt ligagull, det vil si at en satset hundrelapp vil gi 275 kroner i kassa når sesongen er over, vel å merke om United innfrir forventningene. Det tror Betssons oddssettere stort på. Vi tror at Manchester United vil være det mest stabile laget over en hel sesong, og derfor vinner de årets serie, sier oddssetter i Betsson, Terje Jahn.

Chelsea er nestfavoritter til oddsen 2,95, mens Liverpool gir 4 ganger innsatsen tilbake. Liverpool vil nok være med i toppen, og deres superspiss Fernando Torres er i år storfavoritt til toppscorertittelen, sier Jahn. Torres gir oddsen 4,75 på å bli årets toppscorer i Premier League.

Er du uenig med Betssons oddssettere, og tror Manchester United vil gjøre en dårlig sesong, kan du spille på United-nedrykk til hele tusen ganger pengene. En tenkt satset hundrelapp vil her gi pene 100.000,- i gevinst om det utrolige skulle skje!