Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Byrivalisering i England og Italia

Skrevet av: Moderator 25.04.2015 07:28

Det er to store byrivaloppgjør i Europa denne helgen. I England har vi Arsenal-Chelsea, og i Italia er det klart for hatoppgjør mellom Torino og Juventus. Unibet har sett på begge kampene som spilles med to timers mellomrom søndag.

Unibet skriver følgende om derbyene:

 Vi starter med Italia og Derby de Torino, også kjent som Derby della Mole. Siden første gangen de to lagene møttes, 13. januar 1907, har det vært intens rivalisering. Torino ble sett på som representanter for arbeiderklassen, mens Juventus var laget til overklassen. Til tross for dette delte klubbene stadiun helt frem til 2011, da Juventus ble det første laget i Serie A som bygde sin egen stadion. Det er alltid spesielt når de to lagene møtes, og særlig når Juventus tar turen tilbake til Stadio delle Alpi.

 

Juventus er selvfølgelig favoritter, som suverene serieledere, men med lokaloppgjør blir det vanligvis jevnere enn i 'vanlige' kamper, og Torino har vært i god form den siste tiden med 3-2-0 på sine 5 siste kamper. Det er imidlertid ikke til å komme bort fra at Juventus for tiden er et langt bedre lag, og de siste 15 årene er La Vecchia Signora ubeseiret mot il Toro. I Serie A er det ikke ofte man får 1,95 i odds på Juventus, så dette blir dagens første tips. Vi kommer allikevel ikke unna målodds i denne kampen; Torino scorer så vidt over 1 mål i snitt per kamp, og Juventus har kun sluppet inn 15 på 31 ligakamper. Vi setter derfor asiatiske linjespill på under 2 mål til 2,08 og under 1,5 mål til 2,85 i odds på Unibet.

 

Så over til helgens kanskje største kamp: Arsenal - Chelsea. Chelsea har vært så overlegne denne sesongen at det skal mye til at de ikke ender opp som vinnere til sist. Arsenal har på sin side stø kurs mot Champions League neste sesong, men det ville selvfølgelig smakt ekstra godt med medalje - og da er de nesten nødt til å ta poeng mot byrival Chelsea.

 

Det er imidlertid enklere sagt enn gjort; Chelsea har kun tapt to kamper hele sesongen, de scorer jevnt over mye, og kun Southampton har sluppet inn færre mål. Arsenal er formlag nummer én i Premier League, men Chelsea har 5 strake borteseiere, og 2,28 i odds på Chelsea med pengene tilbake ved uavgjort blir for fristende - særlig siden Chelsea ikke har tapt mot Gunners siden 2011.

 

Husk også at vi hver uke kjører «Ukens Hundrings» her på Oddsnet, og denne uken tipper du utfallet av nettopp Arsenal Chelsea. 

 

Målspill hopper vi over denne gangen; begge lag har vært for ustabile både fremover og bakover den siste tiden til at vi tør spå utfall. Fra 2-3 til 0-1 for Chelsea, og fra 4-1 til 0-1 for Arsenal på bare få uker gjør oss usikre - men om dere har bedre peil enn oss, er det bare å kjøre på. Spennende blir det i hvert fall uansett!

Husk også Unibet sin overtidsforsikring opp til 750 kroner på Champions League og Premier League! 

 

Da gjenstår det bare å nok en gang ønske alle lykke til, og husk: Flaks er ingen tilfeldighet.